Meditació Zen

Meditació ZenDirigeix: Manel Campillo (bodhisattva budista Zen, instructor en Meditació Zen i Mindfulness)

Horari: Cada dimecres no festiu, de 20.15 a 21.45 h

.

La Meditació Zen és fer girar la llum cap al teu interior a la cerca de la teva autèntica natura. Zen és shàmata, és vypassana, és anar directament a la font, és el samadhi, la meditació profunda del Buda, transmesa de generació en generació durant més de 2.500 anys. Cada setmana compartirem el silenci, la concentració, la calma… perquè ja ho saps: meditar només val el teu temps.

Com assistir
Les persones participants hauran d’accedir amb una antelació de temps suficient (sobretot si no s’ha practicat mai per tal de rebre unes poques instruccions bàsiques). Una vegada començada la sessió, no s’hi podrà accedir. Cal portar roba còmoda per meditar asseguts a terra i, preferiblement, de color negre o fosc, que és el color tradicional del Zen. També es pot meditar en banqueta o cadira.

Només un donatiu voluntari
Les sessions són d’entrada lliure. Només es demana deixar una aportació voluntària (la que cadascú consideri). Aquesta donació tindrà una doble finalitat: ajudar a sufragar les despeses de manteniment del local de l’Associació Namasté, i com a contribució per a l’obertura d’un futur Centre Zen dedicat a la pràctica i difusió de la meditació, el budisme i la promoció d’activitats compassives.

– No cal confirmar assistència. Es demana puntualitat. –