Mindfulness i meditació

Imparteix: Carme Piña (Facilitadora de cursos de Meditació i Mindfulness)

Horari: Divendres de 17 a 18.30 h

mindfulness i meditacio

Mindfulness, es el cultiu deliberat de l’atenció plena en el moment present,  sense judicis.

Això  ens obre la pròpia capacitat de sanar i ens recorda la possibilitat de ser feliços aquí i ara. La nostra ment ha de ser coneguda, així com les nostres emocions i el nostre cos. Des d’aquests tres nivells, treballem. D’aquesta manera és com comencem a ser conscients de què ens passa, ens coneixem,  i podem gestionar-ho per després, alliberar-ho.

Mindfulness és un camí que ens condueix cap a nosaltres mateixos, obrint-nos a la vida, al cor ple, mitjançant el cultiu de l’Atenció Conscient, l’Observació i la pràctica de la Meditació. Desenvolupa en nosaltres la comprensió i la saviesa, desperta la nostra Consciència  i l’art de viure conscientment l’aquí i ara,  sense jutjar, amb apertura, amabilitat i amor.

Sentir el moment present, deixar que la vida ens penetri, connectar amb nosaltres mateixos, el món… amb l’instant. Aprendre a observar les nostres accions, els nostres pensaments, emocions, les nostres reaccions… ens desperta a una Consciència més àmplia, espaiosa i sàvia… estenent-se a tota la vida.

La Meditació és estar disposat a escoltar amb atenció la teva pròpia veu, el teu propi cor, la teva respiració. No es tracta en expulsar ni lluitar contra els teus pensaments. Es tracta de donar-los espai, observar-los i deixar-los anar. Meditar és ser testimoni imparcial de tu mateix, de la teva pròpia experiència, sense haver d’anar a cap banda, sense esperar res millor, ni fer res especial. Permetre’t ser, en aquest instant.

Cal inscripció prèvia.

Inscripcions i més informació:
info@namaste.cat, 93 436 56 71 (de 10 a 13 h o deixant un missatge al contestador)