Celebracions

FESTA DE LA LLUM – Nadal 2015

CandelesL’Associació Namasté és un punt on coincidim moltes persones, persones de totes les edats, homes, dones, amb diferents interessos però motivacions afins pel benestar i desenvolupament nostre i dels que ens envolten. Som un conjunt de terapeutes, voluntàries, assistents de cursos regulars, usuaris de teràpies o orientacions individuals.

Quan venim, coincidim uns amb uns altres. Qui ve un dimecres per fer-se Reiki amb la Dolors Gutarra potser es creua amb la gent del grup de Qi Gong. Si algú ve un dia a fer-se un Shiatsu un dilluns a mig matí es pot creuar amb la Isabel Lamas, que fa Feldenkrais, i amb les persones que venen a la seva classe. Si algú ve un dijous a la tarda a fer-se una Metamòrfica amb la Mar López, potser es troba amb la Sandra Sales i els nens i nenes que venen a fer Dansa Creativa o amb el grup de Yoga.

Anem, venim, passem a recollir, ens parem a informar-nos… Sovint veiem cares que ja ens son familiars, però no ens coneixem. La festa de la Llum és un bon moment per conèixer una mica més d’aprop els terapeutes, però també totes aquelles persones que feu o heu fet algun cop alguna activitat a l’Associació Namsté. És per això que us convidem a tots i totes a venir Divendres 18 de Desembre, a les 19 h, per compartir tots plegats una estona, tot fent alguna activitat plegats.

QUÈ FAREM?

Els nens de Dansa Creativa faran una representació, la instructora d’Art-Teràpia ens deixarà uns colors si volem dibuixar, l’Anna ens explicarà un conte i tindrem espai per xerrar una estoneta mentre fem el pica-pica. Només cal que porteu alguna cosa per picar i/o beure en acabar.

US HI ESPEREM! I podeu portat tots els amics, veïns i familiars que desitgeu. Ei, i que si encara no ens coneixeu i voleu fer-ho, també hi esteu convidats!  🙂

Namasté


 

 

PORTES OBERTES – Dissabte 6 de Juny

Vine a conèixer el nostre centre, i participa de les activitats gratuïtes!

Portes Obertes

10 – 11 h. Pilates
10 – 11 h. Meditació Mindfulness “La Pau ja és dintre teu”

11 – 12 h. Yoga
11 – 12.30 h. Ganxet (llana-teràpia)

12 – 13 h. Mètode Feldenkrais ®
12.30 – 13.30 h. Chi Kung (Qi Gong)

16 – 20 h. Sessions individuals de Shiatsu
16 – 20 h. Sessions individuals de Freqüències de Brillantor

18 – 19 h. Yoga
19 – 20 h. Meditació Zen
20 – 21 h. Art-Teràpia


Festa Major del Guinardó!

El 9 i 10 de Maig el Guinardó està de festa,
i Namasté també hi serà!
Ens podreu trobar dissabte 9 de Maig al matí,
amb una paradeta al carrer Teodor Llorente
i amb una demostració de Qi Gong.


 

Sortida de Primavera: DOLÇA REVOLUCIÓ

dolça_revolucioCom cada primavera, Namasté farà una sortida per despertar els sentits, el cor i la ment. Aquest cop us propsem visitar els hivernacles de la Dolça Revolució, del Josep Pàmies, situats a Balaguer. La sortida està prevista per dissabte 23 de maig, i inclou una visita guiada als hivernacles (10-12h), una conferència/col·loqui (12-14h) i la visita a l’agro-botiga.

Per a qui no ho conegui, la Dolça Revolució és una iniciativa del Josep Pàmies per promoure la salut a través del cultiu ecològic i plantes medicinals. Podeu trobar molts videos seus al youtube.

La sortida és gratuïta, però mirarem d’anar-hi amb cotxes i pagarem entre tots el combustible. Per dinar podem portar tots alguna cosa per compartir i fer un pica-pica al riu. Necessitem que ens confirmeu si vindreu abans de divendres 8 de maig, si us plau.

Digueu-nos si voleu venir a la sortida, si teniu cotxe per poder anar-hi plegats i quantes places lliures hi ha al cotxe. Telèfon: 93 436 56 71 – info@namaste.cat.

– HI ESTEU TOTS CONVIDATS! –


Celebracions, sortides i fires anteriors:

20.12.2015 – FIRA D’ASSOCIACIONS DEL GUINARDÓ

19.12.2014 – FESTA DE LA LLUM 2015 [Fotos]

11.05.2014 – SORTIDA DE PRIMAVERA A CASTELLCIR

21.12.2013 – FESTA DE LA LLUM

15 i 16.09.2013 – FIRA SALUT

08.06.2013 – SORTIDA DE PRIMAVERA A CASTELLCIR

27.04.2012 – L’ASSOCIACIÓ NAMASTÉ HA COMPLERT 15 ANYS!: Sortida a la bonica casa anomenada LURDEIA (Bermeo, Biscaia)

02.10.2011 – SORTIDA DE TARDOR AL MONTSENY: PARC DE LES OLORS

01.05.2011 – TROBADAAL MONTSENY PER CELEBRAR QUE NAMASTÉ JA TÉ 14 ANYS!