Qui som?

00_entradaSom una Associació sense afany lucratiu, que promou l’aprenentatge de tot el que pugui contribuir al benestar del cos i de la consciència. Ens interessa la salut, el benestar, la presa de consciència, el canvi evolutiu individual i social. Les activitats de l’Associació estan obertes a tothom.

L’any 1997 vam començar l’aventura de Namasté a Gràcia, al carrer Sant Lluís, i després de 5 anys ens vam traslladar al Guinardó, on encara hi som. La Tònia ens n’ha fet una bonica explicació.

Som una bona colla de metgesses, infermeres, terapeutes i mestres que posem els nostres coneixements i la nostra experiència a l’abast de qui ho necessiti, a través de classes grupals, orientació individual, entrevistes, teràpies o massatges.

sortida_01Pots venir a conèixer-nos al nostre espai al carrer Varsòvia 52-54 (08041 Barcelona).

Si ens vols conèixer pots venir al centre de dilluns a divendres de les 10 fins a les 13 h.  A la tarda hi ha diferents voluntàries, de 18 a 20 h, que també et podran informar. Si no pots venir, envia’ns un correu a info@namaste.cat o telefona al 93 436 56 71 en l’horari indicat o deixa un missatge al contestador.

Passejant-te per aquesta pàgina, podràs saber alguna cosa més de qui som i què fem a l’Associació Namasté.