Sales

 

SALA AIGUA
És la sala que ens rep. Té una gran vidriera que dóna al carrer. Hi ha la secretaria, la zona de la cuineta i la biblioteca amb una taula per treballar, prendre un te o un petit refrigeri.

 

SALA TERRA
La sala Terra és una petita sala on hi ha una taula amb tres cadires i una camilla. La fan servir la metgessa, la psicòloga, la reflexòloga i altres terapeutes en les visites individuals.

 

 

SALA SOL I LLUNA
És una sala quadrada i silenciosa. Està preparada per fer-hi Shiatsu i altres teràpies, amb futon i camilla.

 

 

 

 

SALA AIRE
És la sala gran de dalt, que té una finestra que dóna a la terrassa. Té 35m2. El terra és de moqueta de llana. S’hi fan classes de Ioga, de Consciència Corporal i de Qi Gong.

 

 

SALA FOC
És la sala més gran: fa 50m2. Té el terra de parquet i miralls al llarg de la paret gran, que estan tapats per cortines. S’hi fan classes de Ioga, de Chi Chung i de Dansa Oriental. Cursos de cap de setmana i xerrades.

 

 

 

SALA ESTEL
És la sala més petita; acollidora i alegre. Hi ha dues cadires, un moble de calaixos i una camilla. Acostuma a ser la sala dels massatges, tant esportiu com Quiromassatge o Drenatge limfàtic.

 

TERRASSA
La sortida a l’aire lliure és un espai ampli i silenciós per contemplar les moltes i boniques plantes que hi ha, i també per poder mirar el cel.