Tallers

TALLERS, CURSOS i ACTIVITATS PUNTUALS

Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.

Si estàs interessat/da amb algun dels tallers o cursos, cal que t’inscriguis a través del correu info@namaste.cat o trucant al telèfon 93 436 56 71. També pots contactar directament amb la persona que realitza el curs si hi està indicat.


pendolIniciació a la Radiestèsia: Treball amb Pèndol

Dissabte 20 d’Octubre, de 10 a 14 h

Imparteix: Maria Navas (infermera i terapeuta)

La radioestèsia és l’art de localitzar tot allò que està oculta les facultats normals de l’ésser humà

  • Radioestèsia Física: S’utilitza sobre el terreny o sobre materials.
  • Radioestèsia Psíquica: A distància, sobre plànol, mapa o fotografies.
  • Escàner
  • Sanació amb el Pèndol

[Pujar]


MicroTaller d’Art-Teràpia Hauschka

Diumenge 21 d’Octubre, de 10.30 a 13 h

Instructora: Liliana Pelman (Art-terapeuta amb més de 12 anys d’experiència, i instructora de Hatha Yoga i Katsugen Undo)

Inscripcions: 630 70 38 07 (Liliana) – info@namaste.cat – 93 436 56 71

L’Art-Teràpia ajuda a activar les forces regeneradores. Reforcem el jo, la força de voluntat i la confiança en un mateix. Actua sobre els processos psicològics i fisiològics. El treball amb el color escalfa i relaxa l’organisme. Profunditza la qualitat de vivències de l’ànima. Aprenem a observar el món amb més profunditat.

En aquest taller treballarem els ritmes i estacions de l’any, focalitzant-nos en la tardor.

Tècnica: Aquarel·la i collage amb elements naturals.

 


OM CHANTING: Sanando cuerpo, mente y espíritu, ayudando a la Humanidad a través del OM

3r Domingo de cada mes, de 18 a 19.30 h:
21 Oct, 18 Nov, 16 Des

– Donativo voluntario –

OM Chanting es un ritual ancestral de sanación en círculo, donde los participantes cantamos en grupo el mantra OM. Al sintonizarnos con la frecuencia de este sonido sanador trasmutamos fácilmente las energías negativas de los asistentes, del grupo y del espacio donde lo realizamos. [OM Chanting Beneficios]

Para participar en un Círculo de OM Chanting sólo hay que cantar OM por un cierto período de tiempo, suele ser unos 45 minutos. Es una técnica sencilla que todos podemos experimentar: nos aporta bienestar y paz mental y nos ayuda a trasmutar nuestras energías negativas en positivas, equilibrando nuestro SER.

Actualmente existen más de 1.000 círculos de OM Chanting en todo el mundo. En Barcelona ciudad y provincia hay grupos activos que se reúnen con regularidad. Más información en: https://sadhana.bhaktimarga.org/om-chanting

Enlace al grupo público en facebook “OM Chanting Barcelona”: https://www.facebook.com/groups/779132702138301/?fref=ts

 [Pujar]


Xerrades Gratuïtes

Divendres, a les 19.30 h
Inscripcions: info@namaste.cat – 93 436 56 71

26 Oct: “Morir dignament”. Isabel Alonso. Presidenta de l’associació Morir Dignament.

16 Nov: Presentació llibre “Camins de salut”. Tònia Cortadellas i Clara Biosca (metgesses), Isabel Compan (mestra i pedagoga), Eva Méndez (infermera i naturòpata), Montse Camarasa, Xavier Mayans i Juana Rosa Sánchez (membres de l’equip de Salut Desperta).

23 Nov: “Constel·lacions Personals: una eina per trobar el teu lloc al món”. Jan Anguita. Escriptor, divulgador i terapeuta. www.jananguita.cat

30 Nov: “Com ens cuiden les plantes i com cuidar-les a elles”. Joan Bordas.  Mestre jardiner, sanador d’arbres.

 [Pujar]


Meditació de Freqüències de Brillantor: “Sigui feta la teva voluntat” [+info]

Divendres 26 d’Octubre, a les 19.30 h

Guia: Maria Navas (infrermera i terapeuta holística)

Un treball de Meditació i Visualització que t’ensenya a ampliar la teva freqüència vibracional per guarir, sanar i per descobrir qui ets i el perquè de la teva existència. Experiència energètica de gran potència que realça i modifica les freqüències dins del nostre cos, modifica l’ADN, desperta i activa zones inactives del nostre cervell.

La base del treball amb Freqüències de Brillantor es sustenta sobre la hipòtesi que a més de posseir una identitat material també som éssers de llum. Aquest treball facilita la interconnexió entre el nostre cos físic i aquest cos de llum.

[Pujar]Reiki_nivellREIKI: Trobada Gratuïta

Guiades per: Dolors Gutarra (Mestra de Reiki tradicional japonès i tibetà)

Dissabtes de 10 a 12 h:  27 Oct

Trobada per intercanviar Reiki, per a totes les persones que siguin practicants de qualsevol nivell, i també per persones que no han estat iniciades.

El Reiki és una pràctica espiritual, sagrada, recuperada per el Sensei Mikao Usui. El Reiki és energia d’Amor, energia del chakra del cor, els braços i mans són la prolongació d’aquest chakra. És amb la imposició de mans que transmetem aquesta energia sagrada. Tothom rebrà Reiki. Ens prepararem harmonitzant i alineant el nostre cos, ment i esperit.

– Aportació voluntària per a despeses del local –

Confirmar assistència al telèfon 93 436 56 71 o al correu info@namaste.cat

[Pujar]


Portes Obertes de Freqüències de Brillantor

Diumenge 4 de Novembre, de 16 a 19 hconstelaciones familiaresLas Relaciones y mis bloqueos

Sábado de 10 a 19h y Domingo de 10 a 14h:
9-10 Feb, 30-31 Mar, 18-19 Mayo, 15-16 Junio.

Facilita: Susana Vicente (Terapeuta Gestalt, facilitadora de Constelaciones Familiares, formadora de Counselling Gestalt).

Cómo mejorar las relaciones, desarrollar la consciencia personal y mucho más experimentaremos este fin de semana desde el enfoque Gestalt Counselling en Barcelona.

El Counselling es un proceso de aprendizaje mediante la interacción del Counsellor y la persona. El objetivo general es proporcionar a las personas la oportunidad de trabajar sobre sí mismas con miras a lograr mayores recursos y mayor satisfacción como individuos y como miembros de la sociedad.

Reservas a: auladegestalt@gmail.com o info@namaste.cat – 93 436 56 71.

[Pujar]


MansConstel·lacions Familiars i Gestalt

Diumenges:  10 Feb, 31 Març, 19 Maig, 16 Juny
Horari: de 12 a 15 h i de 16 a 19.30 h

Guia: Susana Vicente (Mediadora de Constel·lacions Familiars, Terapeuta Gestalt)

En aquest taller treballarem amb les Constel·lacions Familiars, Multidimensionals i de l’Esperit juntament amb exercicis de Consciència des de l’Actitut Gestàltica i el Moviment Corporal.

Si tens problemes de relació que afecten la teva família d’origen, de parella, laborals o estils de funcionament propis, pots participar constel·lant la teva situació o com a representant per a altres que decideixin constel·lar.

Es tracta d’una dinàmica grupal que promou la interacció entre els membres participants dins d’un ordre harmònic i profund.

Utlitzarem la Teràpia Gestalt com a eina integradora per ajudar-nos a prendre Consciència d’on estem, com estem i què necessitem i així poder apreciar la bellesa de l’observació interna i holística de nosaltres mateixos com a unitat orgànica viva.

[Pujar]


Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.