Tallers

TALLERS i CURSOS PUNTUALS

Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.

Si estàs interessat/da amb algun dels tallers o cursos, cal que t’inscriguis a través del correu info@namaste.cat o trucant al telèfon 93 436 56 71. També pots contactar directament amb la persona que realitza el curs si hi està indicat.Reiki_nivellTrobada Gratuïta de REIKI

Guiades per: Dolors Gutarra (Mestra de Reiki tradicional japonès i tibetà)

Un Dissabte al mes, de 10  a 12 h:
16 Set, 28 Oct, 11 Nov, 16 Des

Trobada per intercanviar Reiki, per a totes les persones que siguin practicants de qualsevol nivell, i també per persones que no han estat iniciades. El Reiki és una pràctica espiritual, sagrada, recuperada per el Sensei Mikao Usui. El Reiki és energia d’Amor, energia del chakra del cor, els braços i mans són la prolongació d’aquest chakra. És amb la imposició de mans que transmetem aquesta energia sagrada. Tothom rebrà Reiki. Ens prepararem harmonitzant i alineant el nostre cos, ment i esperit.

- Aportació voluntària per a despeses del local -

Confirmar assistència al telèfon 93 436 56 71 o a info@namaste.cat

  [Pujar]


Superar Ruptura Chi Kung Xerrada 29SetXerrada gratuita: “Ruptura de Parella: moviments per superar Tristesa i Ràbia”

Divendres 29 de Setembre, 20 h

Imparteixen: Eva Rodríguez (Psicòloga experta en Rptures Emocionals) i Mar López (Mestra de Chi Kung, terapeuta de Shiatsu Zen i de Tècnica Metamòrfica)

La Psicología nos ayuda a comprender las emociones y la Medicina Tradicional China nos guía a través de la práctica del Chi Kung para reencontrar nuestra tranquilidad y energía para tirar adelante: liberarse del nudo en el estómago, dejar de llorar, dejar de darle vueltas y dormir mejor.

Explicaremos la importancia de las emociones y cómo se pueden gestionar desde el pensamiento pero también desde el cuerpo.

[Pujar]


flors_bachCurs Divulgatiu de Flors de Bach a Namasté
Flors de Bach, Eina terapèutica i consciència personal

Imparteix: Pilar Vidal Clavería (Terapeuta floral professional acreditada per Sedibac)

Durant 9 divendres al matí, de 9.30 a 13.30 h:
6 i 20 Oct, 3 i 17 Nov, 1 i 15 Des, 12 i 26 Gen, 9 Feb.

Coneixerem Edward Bach a través de les seves darreres conferències, repassarem la seva biografia. Farem una primera aproximació a cada una de les flors a través del Llistat de les Flors de Bach i un estat d’ànim per a cada una. A partir d’aquí anirem desglossant al llarg de les classes del curs totes les Flors de Bach.

Dirigit a professionals i no professionals, tant si tenen coneixements previs de Flors de Bach com si no. [llegir+]

[Pujar]


OMC-General-SocialMedia Banner-1
OM Chanting

Sanando cuerpo, mente y espíritu, ayudando a la Humanidad a través del OM

2º Domingo de cada mes, a partir de octubre, de 18 a 19.30 h

8 Oct, 12 Nov

- Donativo voluntario -

OM Chanting es un ritual ancestral de sanación en círculo, donde los participantes cantamos en grupo el mantra OM. Al sintonizarnos con la frecuencia de este sonido sanador trasmutamos fácilmente las energías negativas de los asistentes, del grupo y del espacio donde lo realizamos. [OM Chanting Beneficios]

Para participar en un Círculo de OM Chanting sólo hay que cantar OM por un cierto período de tiempo, suele ser unos 45 minutos. Es una técnica sencilla que todos podemos experimentar: nos aporta bienestar y paz mental y nos ayuda a trasmutar nuestras energías negativas en positivas, equilibrando nuestro SER.

Actualmente existen más de 1.000 círculos de OM Chanting en todo el mundo. En Barcelona ciudad y provincia hay grupos activos que se reúnen con regularidad. Más información en: http://www.omchanting.org/es

Enlace al grupo público en facebook “OM Chanting Barcelona”: https://www.facebook.com/groups/779132702138301/?fref=ts

 [Pujar]


Reiki_nivellMAESTRÍA REIKI

Dirigido por: Dolors Gutarra (Mestra de Reiki tradicional japonès i tibetà).

Sábado 14 de Octubre, de 10 a 16h

 • Revisar enseñanzas y técnicas de I, II y III nivel.
 • Símbolos de Maestría: DAIKOMYO, RAKU, SERPIENTE DE FUEGO.
 • Procedimientos y técnicas para realizar las Sintonizaciones.

El nivel de Maestría te hace avanzar un paso más en el camino del REIKI, para convertirte primero en Maestro de tu propia vida y así poder transmitir las experiencias y conocimientos que has adquirido en tu evolución personal y espiritual desde tu primera iniciación. Al convertirte en Maestro Reiki darás un paso significativo en tu viaje espiritual que aportará cambios significativos en muchos aspectos de tu vida.

[Pujar]


pendolIniciación a la Radiestesia: Trabajo con péndulo.

Sábado 21 d’Octubre, de 10 a 14 h

Imparte: Maria Navas

La Radiestesia es el arte de localizar todo aquello que está oculto a las facultades normales del ser humano.

 • Radiestésia Física: Se utiliza sobre el terreno o sobre materiales
 • Radiestésia Psíquica: A distancia, sobre plano, mapa o fotografías
 • Escáner
 • Sanación con el Péndulo

 [Pujar]


constelaciones familiaresLas Relaciones y mis bloqueos

Sábado de 10 a 19h y Domingo de 10 a 14h:

21-22 Oct, 11-12 Nov, 9-10 Dic, 13-14 Enero, 10-11 Feb, 10-11 Mar, 7-8 Abr, 12-13 Mayo, 9-10 Jun, 14-15 Julio.

Facilita: Susana Vicente (Terapeuta Gestalt, facilitadora de Constelaciones Familiares, formadora de Counselling Gestalt).

Cómo mejorar las relaciones, desarrollar la consciencia personal y mucho más experimentaremos este fin de semana desde el enfoque Gestalt Counselling en Barcelona.

El Counselling es un proceso de aprendizaje mediante la interacción del Counsellor y la persona. El objetivo general es proporcionar a las personas la oportunidad de trabajar sobre sí mismas con miras a lograr mayores recursos y mayor satisfacción como individuos y como miembros de la sociedad.

Reservas a auladegestalt@gmail.com o por teléfono al 679 409 559 (Casilda).

Domingo 15 haremos Constelaciones Familiares por la tarde con Jesús G. Bedoya, más información suspep@hotmail.com (Susana Vicente).

[Pujar]


MansConstel•lacions Familiars i Gestalt

Diumenges: 22 Oct, 12 Nov, 10 Des, 14 Gen, 11 Feb, 11 Mar, 8 Abr, 13 Mai, 10 Jun, 15 Juliol.

Horari: de 12 a 15 h i de 16 a 19.30 h

Guia: Susana Vicente (Mediadora de Constel•lacions Familiars, Terapeuta Gestalt)

En aquest taller treballarem amb les Constel•lacions Familiars, Multidimensionals i de l’Esperit juntament amb exercicis de Consciència des de l’Actitut Gestàltica i el Moviment Corporal.

Si tens problemes de relació que afecten la teva família d’origen, de parella, laborals o estils de funcionament propis, pots participar constel•lant la teva situació o com a representant per a altres que decideixin constel•lar.

Es tracta d’una dinàmica grupal que promou la interacció entre els membres participants dins d’un ordre harmònic i profund.

Utlitzarem la Teràpia Gestalt com a eina integradora per ajudar-nos a prendre Consciència d’on estem, com estem i què necessitem i així poder apreciar la bellesa de l’observació interna i holística de nosaltres mateixos com a unitat orgànica viva.

[Pujar]


Frecuencias de Brillo EspiralMeditació de Freqüències de Brillantor: “GENERAR MANNÀ”

Divendres 27 d’Octubre, de 19.30 a 20.30 h

 – Aportació voluntària per a despeses del local -

Generar Mannà és actualment una de les moltes eines que s’estan compartint per assistir a incrementar la nostra habilitat de generar i corporalitzar més la nostra pròpia Llum. Ha estat sempre al nostre abast, està en nosaltres el poder Diví que espera manifestar-se a través nostre en aquesta vida, si estem disposats. [+info]

  [Pujar]


Mar_01RUPTURA DE PARELLA: Moviments per superar Tristor i Ràbia

Xerrada gratuïta:
Divendres 29 de Setembre, a les 20 h

Taller de cap de setmana
Dissabte 18 de Novembre, de 10 a 13.30 h

Diumenge 19 de Novembre, de 10 a 11.30 h

La Psicologia ens ajuda a comprendre les emocions i la Medicina Tradicional Xinesa ens guia a través de la pràctica del Chi Kung per retrobar la nostra tranquil•litat i energia per tirar endavant: deixar de plorar, desfer-nos del nus a l’estómac i dels pensaments recurrents, dormir millor…

Info: www.SuperarRuptura.com

Imparteixen:

 • Eva Rodríguez. Psicòloga experta en Ruptures Emocionals.
 • Mar López. Mestra de Chi Kung, Terapeuta de Shiatsu Zen i de Tècnica Metamòrfica.

Inscripcions i més informació:
Per correu electrònic: info@SuperarRuptura.com
Trucant o per Whatsapp: (+34) 686 698 102 (Eva R.)

[Pujar]


Reequilibrio de ChakrasEls Chakres (Taller de 2 dies)

Cap de setmana del 25 i 26 de Novembre, de 10 a 19.30 h (descans d’1.30 h per dinar al mateix centre per no dispersar la energia del treball)

Imparteix: Maria Navas (infermera i terapeuta)

Chakra és una paraula sànscrita que significa roda o vòrtex, són centres d’energia. Els Chakres no són físics. Són aspectes de la nostra consciència.

En aquest taller s’aprendrà i practicarà la connexió amb cada un d’ells, la visualització i sanació mitjançant el Color, So, Moviment i Tacte. També experimentarem la Sanació amb Llum Blanca.

Es precisa portar material per prendre apunts i roba còmoda. Es lliurarà dossier amb informació del taller.

  [Pujar]


lectura_peusVeure la persona a través dels Peus: Anàlisi i Lectura

Instructora: Maria Navas (Infermera i Terapeuta multidisciplinar)

Cap de setmana del 27 i 28 de Gener de 2018
Horari: de 10 a 14 i de 15.30 a 19.30 h

 

En l’anàlisi i la lectura del Peus es veu una interrelació de signes. Es basa en l’ OBSERVACIÓ , PALPACIÓ, i PERCEPCIÓ.

És un art que involucra en un màgic vincle al client i al practicant. És una tècnica que permet descriure el procés vital d’una persona, pot ser la porta de entrada a un procés de canvi en el que no es possible canviar la seva historia però sí la manera de reaccionar. Els peus son tridimensionals, son una TOTALITAT, i així han de ser observats. Aquesta totalitat està formada per ambdós peus i en la seva relació amb el cos.

Com a éssers humans, en nosaltres es troba la essència de la mateixa Terra i de l’Univers sencer, els 4 elements, Terra, Aigua, Foc i Aire. En els peus es pot veure la relació entre ells i quin element domina. En l’Anàlisi es veu el Potencial de Base, el disseny de la persona al néixer, les qualitats, capacitats, eines, dons i karma. El Potencial Actual, com els utilitza, i el patrons crònics repetitius que fan que no aconsegueixi ser qui és per no saber o no utilitzar tot el seu Potencial. Dóna informació sobre el flux energètic, causes de símptomes, alteracions físiques en estat agut o crònic, crisis físic-emocionals, vocació, estudis, tendències…

TALLER -Nivell I-
Veurem els 4 elements els en el peus:

 • AIRE (dits): ens mostra com pensa la persona
 • FOC (palmell): com es relaciona amb els altres, com respira
 • AIGUA (arc): com sent, quines pors té, a qui i perquè
 • TERRA (taló): com fa, com sap o de demana el què vol o necessita, seguretat.

Els elements es mesclen, s’interelacionen, aprendrem a distingir com es relacionen entre ells i quin envaeix a quin. La informació que es dóna amb una lectura pot ser tan esclaridora d’una situació que la persona ja dóna un gran canvi en quant al benestar físic, psíquic, emocional i amb la relació amb si mateixa i els altres. Una bona eina per reflexòlegs i per tot terapeuta que treballi el cos. També ens es útil a nivell individual per veure els propis canvis i com ens afecten algunes situacions.

[Pujar]


Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.