Activitats Puntuals

ACTIVITATS PUNTUALS

Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.

Per activitats grupals seguirem les mesures d’higene i seguretat.


MEDITACIÓ DE FREQÜÈNCIES DE BRILLANTOR: “Retrobant el flux de l’amor i el seu so guaridor i protector”

Divendres 28 de Maig, a les 19.30 h
– Aportació voluntària per a despeses del local –

Guiada per: Maria Navas (Infermera i Terapeuta Holística)

Un treball de Meditació i Visualització que t’ensenya a ampliar la teva freqüència vibracional per guarir, sanar i per descobrir qui ets i el perquè de la teva existència.

“Si tinguéssim  consciencia plena de la nostra capacitat d’estimar, viuríem en plenitud el batec de la vida en el nostre cor,  fins hi tot retrobaríem el so d’aquest Flux, un so compassiu i guaridor de totes les ferides i protector de la majoria dels nostres “MALESTARS”.

En aquesta meditació practicarem algunes tècniques de protecció.

Grup reduït de màxim 6 persones (segons la normativa del moment), per aquest motiu caldrà reservar plaça amb d’antelació per telèfon a Maria Navas 650 88 34 27.

[+info]

[Pujar]


EL MES DEL FENG SHUI: “Cómo crear un ambiente relajado en casa para desconectar y descansar.”

 

Si os interesa (si conocéis a quien le interese) potenciar las energías positivas de casa y disfrutar de un hogar relajante y que fluya en este sentido, este mes de Junio doy cuatro masterclasses online 100% en directo, una por semana.

Os dejo el enlace para todas las masterclasses o para apuntarse a una sola:

https://naturashuii.com/el-mes-del-feng-shui-junio-2021/ 🌱

 

[Pujar]


Portes_Obertes_FreqüenciesPortes Obertes de FREQÜÈNCIES DE BRILLANTOR + METGES DEL CEL

Quatre hores de sessions gratuïtes d’obertura de cor i obertura de memòries de naixement, treball i drenatge de cervell. Un diumenge cada dos mesos.

Diumenge XXXX, de 16 a 19 h

– Aportació voluntària per a despeses del local –

Conduït per: Maria Navas (infermera i terapeuta), Neus Ortolà (terapeuta) i Sandra Medina (coach i terapeuta)

Inscripcions: 650 88 34 27 (Maria) – 659 64 89 70 (Neus) – 644 711 214 (Sandra)

FREQÜÈNCIES DE BRILLANTOR

+info: https://namaste.cat/meditacions/frequencies-de-brillantor-mestres-pleyadians/portes-obertes-frequencies/

Presentació del Treball amb els mestres Pleyadians, de Christine Day.

La base del treball amb Freqüències de Brillantor es sustenta sobre la hipòtesi que a més de posseir una identitat material també som éssers de llum. Aquest treball facilita la interconnexió entre el nostre cos físic i aquest cos de llum.

Mitjançant el procés prenem veritable consciència de la nostra identitat que es desenvolupa per a integrar dimensions superiors del nostre ésser. Les Freqüències de Brillantor són un treball energètic de gran potència que realça i modifica les freqüències dintre del nostre cos. Modifica el ADN i desperta i activa les zones inactives del cervell.

 

METGES DEL CEL

Els Metges del Cel son éssers celestials de dimensions més elevades que la nostra. Van des de la 5a Dimensió fins a la 11a, on podem destacar a lArcàngel Rafael. Ens volen guiar i ajudar per a poder donar el salt quàntic que s’està donant actualment en l´Era Aquari. Son Éssers que no tenen cos físic, pel què no els podem veure però si sentir el seu Amor incondicional i la Vibració elevada que els representa.

Els agraiments junt amb l’Amor incondicional són les bases del treball per a establir un vincle amb els éssers de llum que ens acompanyen a tots en aquesta dimensió.

Ara més que mai estan a prop nostre per ajudar-nos a realitzar aquest gran canvi que ens afecta de manera Física, Mental, Emocional, Energètic i Espiritual. La sanació del Metges del Cel es realitza treballant el cos energètic, canalitzant les seves pautes, vibracions, la llum, l’Amor per a poder sanar a totes les àrees de la persona i l´ànima. Sóc el canal per a que ells equilibrin a la persona que estem treballant i ademés ens dona orientació i pautes per al programa de creixement personal en aquesta vida.

Serà esencial confiar en el procés de sanació i estar obert, és a dir, voler rebre l´energia i iniciar el camí o pautes que ens ofereixen per a sanar, créixer, canviar, connectar amb la teva essència i propòsit de vida.

[Pujar]

 

 


lectura_peusVeure la persona a través dels Peus: Anàlisi i Lectura

Instructora: Maria Navas (Infermera i Terapeuta multidisciplinar)

-Posposat-

En l’anàlisi i la lectura del Peus es veu una interrelació de signes. Es basa en l’ OBSERVACIÓ, PALPACIÓ i PERCEPCIÓ.

És un art que involucra en un màgic vincle al client i al practicant. És una tècnica que permet descriure el procés vital d’una persona, pot ser la porta de entrada a un procés de canvi en el que no es possible canviar la seva historia però sí la manera de reaccionar. Els peus son tridimensionals, son una TOTALITAT, i així han de ser observats. Aquesta totalitat està formada per ambdós peus i en la seva relació amb el cos.

Com a éssers humans, en nosaltres es troba la essència de la mateixa Terra i de l’Univers sencer, els 4 elements, Terra, Aigua, Foc i Aire. En els peus es pot veure la relació entre ells i quin element domina. En l’Anàlisi es veu el Potencial de Base, el disseny de la persona al néixer, les qualitats, capacitats, eines, dons i karma. El Potencial Actual, com els utilitza, i el patrons crònics repetitius que fan que no aconsegueixi ser qui és per no saber o no utilitzar tot el seu Potencial. Dóna informació sobre el flux energètic, causes de símptomes, alteracions físiques en estat agut o crònic, crisis físic-emocionals, vocació, estudis, tendències…

TALLER -Nivell I-
Veurem els 4 elements els en el peus:

  • AIRE (dits): ens mostra com pensa la persona
  • FOC (palmell): com es relaciona amb els altres, com respira
  • AIGUA (arc): com sent, quines pors té, a qui i perquè
  • TERRA (taló): com fa, com sap o de demana el què vol o necessita, seguretat.

Els elements es mesclen, s’interelacionen, aprendrem a distingir com es relacionen entre ells i quin envaeix a quin. La informació que es dóna amb una lectura pot ser tan esclaridora d’una situació que la persona ja dóna un gran canvi en quant al benestar físic, psíquic, emocional i amb la relació amb si mateixa i els altres. Una bona eina per reflexòlegs i per tot terapeuta que treballi el cos. També ens es útil a nivell individual per veure els propis canvis i com ens afecten algunes situacions.

[Pujar]

 

 


Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.