Activitats Puntuals

ACTIVITATS PUNTUALS

Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.


Taller de Nutrició i Microbiota i Presentació de l’Associació Salut Desperta

Dissabte 22 de Juny, de 10.30 a 13.30 h

Presenten:

 • Dra. Clara Biosca. Metgessa de família i coordinadora del llibre “Camins de Salut, Recursos infinits per a una vida més saludable.”
 • Eva Méndez. Diplomada en Infermeria. Professora / Formadora. Cursos branca Sanitària. Naturòpata. Terapeuta holística. Experta en nutrició. Nutrició Ortomolecular. Flors de Bach. Parell biomagnètic.

L’associació té dos objectius bàsics: primer, aconseguir que els 4 principis bàsics d’Hipòcrates seguin reconeguts Patrimoni de la Humanitat; i segon, treballar per la reunió de les medicines.

La microbiota normal, flora microbiana normal, o microbioma humà és el conjunt de microorganismes que es localitzen de manera normal en diferents llocs dels cossos dels éssers vius pluricel3lulars, com ara el cos humà. La Microbiota pot ser definida com els microorganismes que són habitualment trobats en diferents parts del cos, en individus sans. Els trobem a la pell i a les mucoses. La quantitat més important d’aquests microorganismes la trobem en el nostre budell. Entre les moltes funcions que té la microbiota tenim la de mantenir la nostra immunitat.

Inscripcions i més informació: 669 93 05 91 (Eva Méndez)

[Pujar]


Intensiu de Moviment Creatiu infantil
“VII Viatge per les arts: Dansa dels elements”

Dates: 25-26-27-28 juny  (es poden fer tots els dies o solts)
Horari: De 10 a 14 h
Dirigit: a nens i nenes de 4 a 13 anys.
Lloc: Associació Namasté 52. Metro Maragall.
Oferta: En el cas dels germans el segon té descompte.

 • Impartit per: Sandra Sales Reid (658 511 665). Dansa contemporània a l’ Institut del Teatre. Pedagogia de la dansa a l’ Institut del Teatre. Terapeuta de Shiatsu i Moviment. Terapeuta Gestalt. Diplomada en Play Gestalt Therapy Infants i adolescents.
 • Col·labora: Marta Blanch. Dietista i cuinera, Alicia Aguado- educadora i ballarina.

25 juny: Moviment i fang – Element Terra
L’element Terra ajuda a parar, sentir el cos , connectar amb la confiança en un mateix i estar en una ment atenta i present.

26 juny: Moviment i pintura – Element Aigua
L’aigua ens ajuda a connectar amb la creativitat, l’espontaneïtat, la capacitat de fluir i connectar amb les emocions i els sentiments.

27 juny: Moviment i teatre – Element fusta.
L’element fusta ens connecta amb la nostra identitat i do individual i ens convida a posar-ho al servei de lo col•lectiu. El teatre serà la porta d’entrada per a fer aquesta experiència.

28 juny: Moviment i cuina- Element Foc i Metall.
El foc ens connecta amb lo amorós , la empatia i la inspiració . El metall ens ajuda a connectar amb les relacions, els límits i el procés constant d’agafar el que necessitem i deixar anar allò que ja no necessitem.
Experimentem els ingredients a través dels 5 sentits i del moviment i després elaborem una recepta.

Respectem el diferents ritmes i el moment maduratiu de cada nen. Contemplem l’infant des d’una mirada lo més àmplia possible atenent el cos, la emoció i la ment . Donem espai per a que el nen trobi un espai segur en si mateix i així poder relacionar-se fluidament amb l’entorn.

Tot s’esdevindrà en un ambient lúdic i respectuós.

Inscripcions:

 • Associació Namasté: info@namaste.cat – 93 436 56 71
 • Sandra Sales: 658 511 665

[Pujar]


Meditació de Freqüències de Brillantor

Divendres 28 de Juny, a les 19.30 h

Guia: Maria Navas (Infermera i terapeuta)

Un treball de Meditació i Visualització que t’ensenya a ampliar la teva freqüència vibracional per guarir, sanar i per descobrir qui ets i el perquè de la teva existència. Experiència energètica de gran potència que realça i modifica les freqüències dins del nostre cos, modifica l’ADN, desperta i activa zones inactives del nostre cervell.

La base del treball amb Freqüències de Brillantor es sustenta sobre la hipòtesi que a més de posseir una identitat material també som éssers de llum. Aquest treball facilita la interconnexió entre el nostre cos físic i aquest cos de llum.

[Pujar]


Taller d’Art-teràpia “Emocions i Color”

Diumenge, 30 de Juny, de 10.30 a 13 h

Imparteix: Liliana Pelman (Instructora de Art-teràpia i de Hatha Yoga)

Reconèixer, comprendre i transformar les pròpies emocions i els cops del destí, amb la força dels colors.

PINTURA AMB AQUAREL·LA – No són necessaris coneixements previs.

Inscripcions: info@namaste.cat fins divendres a les 12 h, ó 630 70 38 07 (Liliana) fins dissabte.

[Pujar]


Portes_Obertes_FreqüenciesPortes Obertes de Freqüències de Brillantor

Diumenge 30 de Juny, de 16 a 20 h (no és necessar-hi estar-hi les 4 hores)

– Aportació voluntària per a despeses del local –

Conduït per: Maria Navas (infermera i terapeuta) i Neus Ortolà (terapeuta)

Quatre hores de sessions gratuïtes d’obertura de cor i obertura de memòries de naixement, treball i drenatge de cervell. 

La base del treball amb Freqüències de Brillantor es sustenta sobre la hipòtesi que a més de posseir una identitat material també som éssers de llum. Aquest treball facilita la interconnexió entre el nostre cos físic i aquest cos de llum.

Presentació del Treball amb els mestres Pleyadians, de Christine Day i sanacions successives dels assistents. Una sessió de Freqüències de Brillantor consta aproximadament de 30 a 45 minuts. Cada sessió és completa en si mateixa i s’ocupa de guarir disfuncions físiques, addiccions, problemes mentals-emocionals, alineament espiritual i despertar.

Les Freqüències de Brillantor són un treball energètic de gran potència que realça i modifica les freqüències dintre del nostre cos. Modifica el ADN i desperta i activa les zones inactives del cervell. El treball en si mateix es porta a terme obrint camps energètics que se situen sobre i sota el nostre cos. [+info]

Imprescindible inscripcions:

 • Associació Namasté: info@namaste.cat – 93 436 56 71

[Pujar]Reiki_nivellREIKI: Trobada Gratuïta

Guiades per: Dolors Gutarra (Mestra de Reiki tradicional japonès i tibetà)

Dissabtes de 10 a 12 h: 6 Juliol

Trobada per intercanviar Reiki, per a totes les persones que siguin practicants de qualsevol nivell, i també per persones que no han estat iniciades. El Reiki és una pràctica espiritual, sagrada, recuperada per el Sensei Mikao Usui. El Reiki és energia d’Amor, energia del chakra del cor, els braços i mans són la prolongació d’aquest chakra. És amb la imposició de mans que transmetem aquesta energia sagrada. Tothom rebrà Reiki. Ens prepararem harmonitzant i alineant el nostre cos, ment i esperit.

– Aportació voluntària per a despeses del local –

Confirmar assistència al telèfon 93 436 56 71 o al correu info@namaste.cat

[Pujar]


Taller Obert: “Clarificar”

Dissabte 6 de Juliol, de 16.30 a 20.30 h

Imparteix: Jordi Casamor (Coach i Desenvolupador Personal)

Clarificar és un taller d’exploració personal, on mitjançant diferents Processos Nets, podrem aclarir i actualitzar, temes personals, conceptes, creences, idees, projectes, etc.

Clarificar és un procés fonamental dins Desplegar-se, que facilita el moviment natural de escoltar-se i seguir-se. Quan ens costa escoltar-nos o seguir-nos és senyal que necessitem clarificar.

Objectius del Taller

 • Introduir-al Llenguatge Net
 • Introduir-als Processos Nets
 • Utilitzar algun Procés Net bàsic per clarificar
 • Clarificar algun tema personal concret

Aquest taller és eminentment pràctic pel que aprofundirem poc en els aspectes teòrics prioritzant el tenir una experiència i uns coneixements suficients per poder practicar i avançar en el teu procés de clarificació.

Taller obert i gratuït

El taller es obert i gratuït, pot venir qui vulgui però preguem arribar puntuals.

Per facilitar l’organització demanem que us inscriviu a l’Associació Namasté (info@namaste.cat) o en aquest vincle: INSCRIPCIO

-> Entre els participants inscrits sortejarem una sessió de Coaching gratuïta.

Més informació

[Pujar]


Taller d’Art-teràpia “Emocions i Color”

Diumenge, 30 de Juny, de 10.30 a 13 h

Imparteix: Liliana Pelman (Instructora de Art-teràpia i de Hatha Yoga)

Reconèixer, comprendre i transformar les pròpies emocions i els cops del destí, amb la força dels colors.

PINTURA AMB AQUAREL·LA – No són necessaris coneixements previs.

Inscripcions: info@namaste.cat fins divendres a les 12 h, ó 630 70 38 07 (Liliana) fins dissabte.

[Pujar]


Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.