Tallers

TALLERS, CURSOS i ACTIVITATS PUNTUALS

Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.

Si estàs interessat/da amb algun dels tallers o cursos, cal que t’inscriguis a través del correu info@namaste.cat o trucant al telèfon 93 436 56 71. També pots contactar directament amb la persona que realitza el curs si hi està indicat.

 


El dimarts 5 de Juny, de la mà de Fateh Karam Singh, iniciem aquest profund viatge amb els 5 elements. La meditació es realitzarà mitjançant la contemplació del Mantra i l’ús del mala, una experiència per tenir més consciència.

DIMARTS 5  –  CEL: Calma, benestar i confiaça.

Començarem amb l’element de la TERRA que ens aportarà calma, benestar i enfortiment del cos i la ment. La Terra (Prithivi) és l’element que ens dóna confiança per caminar davant la vida amb plena seguretat i equilibri. A més, meditar amb la Terra ens donarà el coneixement essencial per descobrir els obstacles i els impediments que ens allunyen d’acceptar plenament la vida, viure feliços i estar gaudint del moment present.

DIMARTS 12  –  FOC: Purificació, transformació i avenç.

Meditar amb el FOC (Tejas) ens ajudarà a acceptar els canvis inevitables de la vida perquè els poguis viure amb alegria en comptes de ràbia o malestar. Una de les carecterístiques del Foc és purificartransformar deixar anar densitat i males vibracions. Tot això ens aportarà una sensació d’alleugeriment, més paubenestar i sobretat l’alegria de viure.

DIMARTS 19  –  CEL (èter): Descobreix la teva Essència, Avança en el teu Camí.

L’element del CEL ens ajudarà a deixar anar el control, descansar la ment i entregar-nos a viure l’experiència del buit. També, ens permetrà integrar els processos espirituals que hàgim passat o estiguem transitant. Aquest element és conegut també com Èter, Akash o Déu, i meditar en ell ens facilitarà la cohesió amb els altres elements bàsics de la nostra vida: la Terra, el Foc, l’Aigua i l’Aire, per tal d’aproximar-nos a viure l’experiència de l’Ànima.

Et convidem a connectar amb l’energia del Cel i viure l’experiència que revelarà la teva Essència.

DIMARTS 2  –  AIGUA i AIRE: 

Aviat més informació…

 

Visquem-ho!  ❤

Nota: Convé inscriure’s a info@namaste.cat o al 93 436 56 71.

[Pujar]


constelaciones familiaresLas Relaciones y mis bloqueos

Sábado de 10 a 19h y Domingo de 10 a 14h:
23 y 24 de Julio.

Facilita: Susana Vicente (Terapeuta Gestalt, facilitadora de Constelaciones Familiares, formadora de Counselling Gestalt).

Cómo mejorar las relaciones, desarrollar la consciencia personal y mucho más experimentaremos este fin de semana desde el enfoque Gestalt Counselling en Barcelona.

El Counselling es un proceso de aprendizaje mediante la interacción del Counsellor y la persona. El objetivo general es proporcionar a las personas la oportunidad de trabajar sobre sí mismas con miras a lograr mayores recursos y mayor satisfacción como individuos y como miembros de la sociedad.

Reservas a: auladegestalt@gmail.com o info@namaste.cat – 93 436 56 71.

[Pujar]


MansConstel·lacions Familiars i Gestalt

Diumenges:  24 Juliol.
Horari: de 12 a 15 h i de 16 a 19.30 h

Guia: Susana Vicente (Mediadora de Constel·lacions Familiars, Terapeuta Gestalt)

En aquest taller treballarem amb les Constel·lacions Familiars, Multidimensionals i de l’Esperit juntament amb exercicis de Consciència des de l’Actitut Gestàltica i el Moviment Corporal.

Si tens problemes de relació que afecten la teva família d’origen, de parella, laborals o estils de funcionament propis, pots participar constel·lant la teva situació o com a representant per a altres que decideixin constel·lar.

Es tracta d’una dinàmica grupal que promou la interacció entre els membres participants dins d’un ordre harmònic i profund.

Utlitzarem la Teràpia Gestalt com a eina integradora per ajudar-nos a prendre Consciència d’on estem, com estem i què necessitem i així poder apreciar la bellesa de l’observació interna i holística de nosaltres mateixos com a unitat orgànica viva.

[Pujar]


OM CHANTING: Sanando cuerpo, mente y espíritu, ayudando a la Humanidad a través del OM

2º Domingo de cada mes, de 18 a 19.30 h:
a partir de Septiembre

– Donativo voluntario –

OM Chanting es un ritual ancestral de sanación en círculo, donde los participantes cantamos en grupo el mantra OM. Al sintonizarnos con la frecuencia de este sonido sanador trasmutamos fácilmente las energías negativas de los asistentes, del grupo y del espacio donde lo realizamos. [OM Chanting Beneficios]

Para participar en un Círculo de OM Chanting sólo hay que cantar OM por un cierto período de tiempo, suele ser unos 45 minutos. Es una técnica sencilla que todos podemos experimentar: nos aporta bienestar y paz mental y nos ayuda a trasmutar nuestras energías negativas en positivas, equilibrando nuestro SER.

Actualmente existen más de 1.000 círculos de OM Chanting en todo el mundo. En Barcelona ciudad y provincia hay grupos activos que se reúnen con regularidad. Más información en: http://www.omchanting.org/es

Enlace al grupo público en facebook “OM Chanting Barcelona”: https://www.facebook.com/groups/779132702138301/?fref=ts

 [Pujar]Reiki_nivellREIKI: Trobada Gratuïta

Guiades per: Dolors Gutarra (Mestra de Reiki tradicional japonès i tibetà)

Dissabtes de 10 a 12 h: 14 Jul.

Trobada per intercanviar Reiki, per a totes les persones que siguin practicants de qualsevol nivell, i també per persones que no han estat iniciades.

El Reiki és una pràctica espiritual, sagrada, recuperada per el Sensei Mikao Usui. El Reiki és energia d’Amor, energia del chakra del cor, els braços i mans són la prolongació d’aquest chakra. És amb la imposició de mans que transmetem aquesta energia sagrada. Tothom rebrà Reiki. Ens prepararem harmonitzant i alineant el nostre cos, ment i esperit.

– Aportació voluntària per a despeses del local –

Confirmar assistència al telèfon 93 436 56 71 o al correu info@namaste.cat

[Pujar]


Intensiu infantil de Moviment Creatiu

Setmana del 25 al 29 de Juny, matins de 10 a 14 h.

Imparteix:   Sandra Sales Reid (Titulada en Dansa Contemporània i Terapeuta Gestalt).

[+info]

25 de Juny: Terra – Moviment i  fang
Autoestima i confiança. Capacitat de parar i sentir el cos i les sensacions. Activarem : Estómac i Melsa

26 de Juny: Metall – Moviment i Veu
Límits i  relacions. Activarem: Pulmons i Intestí gruixut.

27 de Juny: Aigua –Moviment i  Arts plàstiques
Fluir i  connectar amb la creativitat i la intuïció. Activarem: Ronyons i Bufeta

28 de Juny: Fusta – Moviment i teatre
Identitat  i auto reafirmació dins del grup. Activem: Fetge i Vesícula Biliar.

29 de Juny: Foc – Moviment i cuina
Empatia i mirada amorosa. Experimentem els aliments a través dels 5 sentits i del moviment. Després elaborem una recepta amb els ingredients que hem explorat. Activarem: Cor i intestí gruixut.

 

  • Per dubtes i consultes podeu contactar directament amb la Sandra Sales al 658 511 665.
  • Inscripcions a info@namaste.cat o directament a la Sandra  🙂

 [Pujar]


Dansa i Moviment creatiu en família

Dissabte 30 de Juny, d’11 a 13 h

Imparteix: Sandra Sales Reid (Titulada en Dansa contemporània  i Terapeuta Gestalt).

[+info]

La dansa, el moviment i la creativitat ens ajudarà a passar una estona de qualitat en família. Els objectius són:

  • Enfortir vincles
  • Experimentar l’estat de presència i centrament  durant la relació.
  • Millorar l’escolta i la comunicació amb nosaltres mateixos i amb els membres de la família.
  • Experimentar la alegria, la confiança, l’espontaneïtat i el potencial creatiu

Per dubtes i consultes podeu contactar directament amb la Sandra Sales al 658 511 665.
Inscripcions a info@namaste.cat o directament a la Sandra  🙂

 [Pujar]


Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.