Tallers

TALLERS, CURSOS i ACTIVITATS PUNTUALS

Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.

Si estàs interessat/da amb algun dels tallers o cursos, cal que t’inscriguis a través del correu info@namaste.cat o trucant al telèfon 93 436 56 71. També pots contactar directament amb la persona que realitza el curs si hi està indicat.


RESPIRACIMeditació de Freqüències de Brillantor: “Viure, Respirar, Recordar”

Divendres 26 de Gener, 19.30 h

[llegir+]

Guia: Maria Navas (Infermera i Terapeuta)

 


lectura_peusVeure la persona a través dels Peus: Anàlisi i Lectura

Instructora: Maria Navas (Infermera i Terapeuta multidisciplinar)

Cap de setmana del 27 i 28 de Gener de 2018
Horari: de 10 a 14 i de 15.30 a 19.30 h

 

En l’anàlisi i la lectura del Peus es veu una interrelació de signes. Es basa en l’ OBSERVACIÓ, PALPACIÓ, i PERCEPCIÓ.

És un art que involucra en un màgic vincle al client i al practicant. És una tècnica que permet descriure el procés vital d’una persona, pot ser la porta de entrada a un procés de canvi en el que no es possible canviar la seva historia però sí la manera de reaccionar. Els peus son tridimensionals, son una TOTALITAT, i així han de ser observats. Aquesta totalitat està formada per ambdós peus i en la seva relació amb el cos.

Com a éssers humans, en nosaltres es troba la essència de la mateixa Terra i de l’Univers sencer, els 4 elements, Terra, Aigua, Foc i Aire. En els peus es pot veure la relació entre ells i quin element domina. En l’Anàlisi es veu el Potencial de Base, el disseny de la persona al néixer, les qualitats, capacitats, eines, dons i karma. El Potencial Actual, com els utilitza, i el patrons crònics repetitius que fan que no aconsegueixi ser qui és per no saber o no utilitzar tot el seu Potencial. Dóna informació sobre el flux energètic, causes de símptomes, alteracions físiques en estat agut o crònic, crisis físic-emocionals, vocació, estudis, tendències…

TALLER -Nivell I-
Veurem els 4 elements els en el peus:

  • AIRE (dits): ens mostra com pensa la persona
  • FOC (palmell): com es relaciona amb els altres, com respira
  • AIGUA (arc): com sent, quines pors té, a qui i perquè
  • TERRA (taló): com fa, com sap o de demana el què vol o necessita, seguretat.

Els elements es mesclen, s’interelacionen, aprendrem a distingir com es relacionen entre ells i quin envaeix a quin. La informació que es dóna amb una lectura pot ser tan esclaridora d’una situació que la persona ja dóna un gran canvi en quant al benestar físic, psíquic, emocional i amb la relació amb si mateixa i els altres. Una bona eina per reflexòlegs i per tot terapeuta que treballi el cos. També ens es útil a nivell individual per veure els propis canvis i com ens afecten algunes situacions.

[Pujar]


HONRANT CATCicle: “Honrant les dones que hi ha en mi”

Diumenges 3, 10, 17 i 27 de Febrer, de 16 a 20 h

Imparteix: Tamara Depares (Llicenciada en Filosofía, Terapeuta de constel·lacions familiars/fenomenològiques individuals, Orientadora de grups de moviment psicocorporal).

Cicle de 4 trobades destinat a totes aquelles dones que necessiten posar-se en contacte amb la seva naturalesa cíclica i necessiten suavitzar la seva autoexigència perquè tenen voluntat d’estimar-se, d’alliberar-se i de retrobar-se.

L’autoexploració ens permet transformar-nos, però requereix que deixem de sostenir els personatges que ens hem creat per sobreviure. No sempre és fàcil ni agradable desmuntar-se, però, si volem cuidar-nos i deixar de banda prejudicis i/o interpretacions personals, és imprescindible que elaborem i nodrim les nostres ferides. Només si ens perdonem ens podem acostar a la nostra essència i alegria vital. Tot això només té una finalitat: connectar-nos més a la vida. A la nostra i a la del nostre cos. [llegir+]

[Pujar]


Como superar una ruptura de pareja con hijosXerrada gratuïta: Claus per una separació sana quan hi ha fills.

Vols una separació el més sana possible?
Desitges que el teu fill/a no pateixi més del necessari?

Una separació de parella pot ser una de les experiències més doloroses per les quals pot passar una persona al llarg de la seva vida, i tenir fills en comú afegeix complexitat a qualsevol ruptura. En aquesta xerrada donarem algunes idees que ajudin a afrontar aquesta situació.

[Pujar]


Classe introductòria de Qi Gong (Chi Kung) per la Menopausa

El cos adapta les seves funcions a l’energia de cada persona, i quan les dones necessitem conservar més energia el cos decideix deixar de gastar-ne en la menstruació. Aquesta és la manera en què el nostre cos optimitza la nostra energia. En aquesta etapa hi pot haver algunes desrregulacions d’algunes funcions del cos, però moltes d’elles seran temporals i el Qi Gong ens pot ajudar a facilitar aquesta regulació de l’organisme. Si t’interessa, reserva plaça!

00_MENOPAUSIA_QiGong

[Pujar]


constelaciones familiaresLas Relaciones y mis bloqueos

Sábado de 10 a 19h y Domingo de 10 a 14h:

10-11 Feb, 10-11 Mar, 7-8 Abr, 12-13 Mayo, 9-10 Jun, 14-15 Julio.

Facilita: Susana Vicente (Terapeuta Gestalt, facilitadora de Constelaciones Familiares, formadora de Counselling Gestalt).

Cómo mejorar las relaciones, desarrollar la consciencia personal y mucho más experimentaremos este fin de semana desde el enfoque Gestalt Counselling en Barcelona.

El Counselling es un proceso de aprendizaje mediante la interacción del Counsellor y la persona. El objetivo general es proporcionar a las personas la oportunidad de trabajar sobre sí mismas con miras a lograr mayores recursos y mayor satisfacción como individuos y como miembros de la sociedad.

Reservas a auladegestalt@gmail.com o por teléfono al 679 409 559 (Casilda).

Domingo 15 haremos Constelaciones Familiares por la tarde con Jesús G. Bedoya, más información suspep@hotmail.com (Susana Vicente).

[Pujar]


MansConstel·lacions Familiars i Gestalt

Diumenges:  11 Feb, 11 Mar, 8 Abr, 13 Mai, 10 Jun, 15 Juliol.

Horari: de 12 a 15 h i de 16 a 19.30 h

Guia: Susana Vicente (Mediadora de Constel·lacions Familiars, Terapeuta Gestalt)

En aquest taller treballarem amb les Constel·lacions Familiars, Multidimensionals i de l’Esperit juntament amb exercicis de Consciència des de l’Actitut Gestàltica i el Moviment Corporal.

Si tens problemes de relació que afecten la teva família d’origen, de parella, laborals o estils de funcionament propis, pots participar constel·lant la teva situació o com a representant per a altres que decideixin constel·lar.

Es tracta d’una dinàmica grupal que promou la interacció entre els membres participants dins d’un ordre harmònic i profund.

Utlitzarem la Teràpia Gestalt com a eina integradora per ajudar-nos a prendre Consciència d’on estem, com estem i què necessitem i així poder apreciar la bellesa de l’observació interna i holística de nosaltres mateixos com a unitat orgànica viva.

[Pujar]


OMC-General-SocialMedia Banner-1
OM Chanting

Sanando cuerpo, mente y espíritu, ayudando a la Humanidad a través del OM

2º Domingo de cada mes, a partir de octubre, de 18 a 19.30 h

11 Feb

- Donativo voluntario -

OM Chanting es un ritual ancestral de sanación en círculo, donde los participantes cantamos en grupo el mantra OM. Al sintonizarnos con la frecuencia de este sonido sanador trasmutamos fácilmente las energías negativas de los asistentes, del grupo y del espacio donde lo realizamos. [OM Chanting Beneficios]

Para participar en un Círculo de OM Chanting sólo hay que cantar OM por un cierto período de tiempo, suele ser unos 45 minutos. Es una técnica sencilla que todos podemos experimentar: nos aporta bienestar y paz mental y nos ayuda a trasmutar nuestras energías negativas en positivas, equilibrando nuestro SER.

Actualmente existen más de 1.000 círculos de OM Chanting en todo el mundo. En Barcelona ciudad y provincia hay grupos activos que se reúnen con regularidad. Más información en: http://www.omchanting.org/es

Enlace al grupo público en facebook “OM Chanting Barcelona”: https://www.facebook.com/groups/779132702138301/?fref=ts

 [Pujar]Reiki_nivellREIKI: Trobada Gratuïta

Guiades per: Dolors Gutarra (Mestra de Reiki tradicional japonès i tibetà)

Dissabtes de 10 a 12 h: 3 Mar, 14 Abr, 19 Mai, 16 Jun, 14 Jul.

Trobada per intercanviar Reiki, per a totes les persones que siguin practicants de qualsevol nivell, i també per persones que no han estat iniciades. El Reiki és una pràctica espiritual, sagrada, recuperada per el Sensei Mikao Usui. El Reiki és energia d’Amor, energia del chakra del cor, els braços i mans són la prolongació d’aquest chakra. És amb la imposició de mans que transmetem aquesta energia sagrada. Tothom rebrà Reiki. Ens prepararem harmonitzant i alineant el nostre cos, ment i esperit.

- Aportació voluntària per a despeses del local -

Confirmar assistència al telèfon 93 436 56 71 o al correu info@namaste.cat

[Pujar]


GiralsolsDesprogramación Genética Familiar

Taller vivencial: “Crea tu destino vital ©”

Sábado 3 y Domingo 4 de Marzo (de 10 a 20h y de 10 a 18 h respectivamente) [leer+]

¿Sientes que en tu vida algo no funciona y no sabes cómo arreglarlo?
¿Enfermedades o dramas familiares que se repiten?
¿Bloqueos en la abundancia, en la creatividad o en el trabajo?
¿Dificultades recurrentes con el hecho de tener pareja?

En este taller vamos a:

• Explorar juntos todas las posibilidades que habitan en tu vida.
• Liberar el pasado y las limitaciones.
• Crear nuevos propósitos.
• Conectar con todos tus recursos.


Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.