CURS: “Cos Ideal amb Programació Mental”

A càrrec de: Àlvar Martí Paijà (Master Hypnotist i Hypnotherapist, Llicenciat en Filosofia Pura, Catedràtic de Llengües Estrangeres)

Cos_idealDimecres, de 19.30 a 21.30 h: 10, 17, 24, 31 de Gener, 7, 14, 21, 28 de Febrer.

Cal confirmar la teva assistència, fins dilluns 8 de gener a les 12 h.

Més informació:  Álvar Martí alvarmarti@hotmail.com – 628 56 47 56

Confirmar assistència: Associació Namasté – 93 436 56 71 – info@namaste.cat

www.hipnosisparatodos.org

Tots sabem que cal fer per aprimar-se, el problema és com fer-ho. I és aquí on fallen els sistemes tradicionals. Les dietes en general no funcionen a llarg termini: decidim racionalment que ens volem aprimar i pensem que ho aconseguirem a base de força de voluntat però… Aquest curs té un enfocament diferent: En la gran majoria dels casos els problemes amb l’alimentació tenen un origen emocional i el nostre cos és el resultat dels nostres hàbits, el que mengem i la quantitat d’exercici que fem. Aquest és el nostre camp d’acció, el subconscient. El lloc on es generen els nostres comportaments automàtics, els nostres hàbits, les connexions que fem entre determinats aliments i certs estats emocionals.

És aquí on hem de influir per produir canvis i així el nostre cos canviarà. I la millor manera de aconseguir-ho és utilitzant eines tan poderoses com la hipnosi, la programació neuro lingüística i el sentit comú. Busquem un canvi a llarg termini, permanent. Hem de reprogramar els nostres pensaments, les nostres creences, les nostres emocions fins a aconseguir el nostre Cos Ideal. És un canvi de dins a fora. Per sempre.

 

El curs està format per:

 • 8 classes de dues hores.
 • Un dossier de 63 pàgines amb la teoria del curs.
 • Tres Cds amb 9 enregistraments per escoltar i reprogramar-te a casa.

Les classes, títol i continguts:

 1. Canvia els teus hàbits i el teu cos canviarà. Es tracta de ser conscients que el nostre cos és el resultat del nostre comportament. Analitzarem les creences, el seu poder i establirem un pla des d’on començar.
 1. Dissenyant el teu autoimatge. Que és l’autoimatge, com s’origina, la seva influència en les nostres vides i el tema de la intenció positiva present sempre en els nostres comportaments.
 1. Com funciona la ment: la intenció positiva. Descobreix els beneficis secundaris que et proporciona el menjar i tot serà més fàcil.
 1. La ciència del canvi personal: programació hipnòtica. Com podem programar la nostra ment per aconseguir el que ens proposem.
 1. Dirigeix les teves emocions, controlaràs la teva alimentació. Com generar emocions i estats emocionals que ens permetin assolir els nostres objectius.
 1. Estratègies per eliminar pes de manera permanent. Com utilitzar el llenguatge, les creences i les preguntes adequades per eliminar pes.
 1. Exercici sostenible. Com elaborar i mantenir un programa d’exercici adequat a les nostres característiques.
 1. La fórmula final de l’èxit. Com mantenir i millorar el procés que hem començat per a la resta de la nostra vida.

 

Enregistraments:

 1. Hipnosis per al canvi
 2. Instal·lar la teva nova autoimatge
 3. El conill gros
 4. Programació hipnòtica
 5. L’espiral descendent ascendent
 6. Reprogramant teus hàbits alimentaris
 7. Motivació per a l’exercici
 8. Respiració conscient
 9. Feliços somnis