Xerrades

Associació Namasté  ofereix aquestes xerrades gratuïtes, normalment impartides pels mateixos terapeutes del centre. Si voleu, podeu deixar una aportació voluntària per despeses del local, però com ja hem indicat, és voluntària. Les xerrades acostumen a ser els divendres a les 19.30 h, tot i que s’especifica l’horari en cada cas per si alguna es fa amb un horari excepcional. Hi esteu tots convidats!


T’interessa? Vine a fer una classe de prova gratuïta

Ara a gener també, els dijous 11 i 18, de 10.30 a 12.30 h

CARTEL_Arte-terapia

 


Xerrada Gratuïta on explicarem alguns elements a tenir en compte per separar-se de manera sana, especialment quan hi ha fills.

Cal inscriure’s: info@namaste.cat – info@SuperarRuptura.com – 93 436 56 71

Como superar una ruptura de pareja con hijos

 

[Pujar]


Classe introductòria de Qi Gong (Chi Kung) per la Menopausa

El cos adapta les seves funcions a l’energia de cada persona, i quan les dones necessitem conservar més energia el cos decideix deixar de gastar-ne en la menstruació. Aquesta és la manera en què el nostre cos optimitza la nostra energia. En aquesta etapa hi pot haver algunes desrregulacions d’algunes funcions del cos, però moltes d’elles seran temporals i el Qi Gong ens pot ajudar a facilitar aquesta regulació de l’organisme. Si t’interessa, reserva plaça!

00_MENOPAUSIA_QiGong

[Pujar]


Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.