PSICOLOGIA. Eva Rodríguez

L’Eva Rodríguez és Llicenciada en Psicologia des de 2005, Màster en Teràpia Breu Estratègica i formada en Mètode SHEC de sincronització cerebral per superació de Traumes.

Actualment realitza visites a Mataró i a l’Associació Namasté, on hi col·labora des de fa més de 9 anys. Degut al confinament ens pot atendre online, i comparteix amb nosaltres aquests petits videos que ens poden ajudar.

CONTACTE:
Tel. (+34) 686 698 102
e-mail: eva.rodriguez.psicologia@gmail.com
Instagram: @eva.rodriguez.psicologia
Web: www.econsciencia.tictactic.cat
Web: www.superarruptura.com
 ………MÉS INFORMACIÓ SOBRE LES SEVES SESSIONS:

SISTEMA NERVIÓS SIMPÀTIC I PARASIMPÀTIC (SNS, SNP)

El nostre sistema nerviós s’activa en “mode” Simpàtic (SNS) davant situacions de perill i en “mode” Parasimpàtic (SNP) en situacions de benestar i seguretat. Coneixes què ens aporta i com funciona cadascun? els beneficis d’activar el SNP i com fer-ho?

 

EMOCIONS: POR, DOLOR, RÀBIA i PLAER

Hi ha emocions bones i dolentes? És dolent sentir por? Per a què serveix el dolor? Ens perjudica la ràbia? Què necessito per sentir plaer? Per qualsevol dubte podeu contactar amb mi.

EMOCIONS

VIDEO POR

VIDEO DOLOR

VIDEO RÀBIA

VIDEO PLAER

 

CONFINAMENT I HÀBITS

3 Videos curts sobre alguns hàbits que ens convé mantenir o començar a adoptar per poder dur de la millor manera possible el confinament.

AGRAIR

L’agraiment és una actitud que fomenta el nostre equilibri mental i emocional. Si ampliem el focus i sortim d’allò al que estem acostumats, sempre tenim a l’abast coses que podem agrair. Practiquem-ho!