Kundalini Yoga

Horari: Dilluns de 18 a 19.30 h
Imparteix: Toni Moleti (Fateh Kamam Singh, Mestre de Ioga i Instructor de Meditació)

El Kundalini Ioga també s’anomena Ioga de la consciència, consisteix en tècniques iòguiques senzilles que poden ser practicades per tothom. Alguns dels seus efectes positius s’experimenten immediatament. Manté el cos en forma i entrena la ment per a ser forta i flexible permetent afrontar millor els canvis i l’estrès.

El Kundalini Ioga és una eina de creixement personal i espiritual. Mitjançant la pràctica mil·lenària del ioga i amb combinació de senzills exercicis, mudres, pranayames i asanes descobriràs el potencial ocult que neix en el teu interior. De la tradició de Yogui Bahjan el Kundalini Ioga arriba a occident a la dècada dels 70 per despertar la consciència i restaurar el cos i la ment.

Xerrades introductòries gratuïtes: Preguntes i Respostes
3r dilluns de cada mes, de 17 a 18 h
(properes dates: 18/2 – 18/3 – 15/4)
Aportació voluntària per despeses del local
Inscripcions: info@namaste.cat – 93 436 56 71

 

Més sobre Toni Moleti: 

  • Format com a Professor Titulat per 3HO (https://www.3ho.org), KRI (kundaliniresearchinstitute.org) i l’AEKY (https://www.aeky.es) i al darrer any, també ha participat com Missel-leader al Festival Internacional de Kundalini Ioga de França (http://3ho-europe.org).
  • Practicant de diversos estils de ioga i estudiós de la cultura oriental.
  • Des de 2014 dedica temps a compartir els coneixements de Kundalini Ioga, Numerologia tàntrica, Integració emocional i d’altres relacionats amb el camp de les teràpies i el creixement personal.
  • Actualment segueix estudiant Integració Emocional i Budisme Zen a l’Escola Mahajrya.