Meditació mensual

Meditació amb els Mestres Pleyadians

Dirigeix:  Maria Navas (Infermera i Terapeuta)

Últim divendres de cada mes, de 19.30 a 21 h 

Un treball de Meditació i Visualització que t’ensenya a ampliar la teva freqüència vibracional per guarir, sanar i per descobrir qui ets i el perquè de la teva existència. Experiència energètica de gran potència que realça i modifica les freqüències dins del nostre cos, modifica l’ADN, desperta i activa zones inactives del nostre cervell.

La base del treball amb Freqüències de Brillantor es sustenta sobre la hipòtesi que a més de posseir una identitat material també som éssers de llum. Aquest treball facilita la interconnexió entre el nostre cos físic i aquest cos de llum.

 

PROPERA MEDITACIÓ: 31 de Gener de 2020, a les 19.30 h

 – Aportació voluntària per a despeses del local –

MER KA BA. Contenidor de Llum

Cada un de nosaltres es un contenidor, de nosaltres depèn el que sigui un contenidor de Llum o de Foscor, la respiració conscient és un mitjà que ens ajuda remoure amablement veus del passat que formen turbulències en la nostra ment, que ens afecten en el pressent i no podem gaudir de la energia en equilibri del amor i la bondat. La respiració conscient en situa en el present.

__

Frecuencias de Brillo España | Facebook
FRECUENCIAS DE BRILLO
Christine Day 2009 Frecuencias de Brillo – English / Español

Confirmar assistència al telèfon 93.436.56.71 (de 10 a 13 h), al correu info@namaste.cat o a Maria Navas 650 883 427 – navasxicola@gmail.com