Portes Obertes de Freqüències

Conduït per: Maria Navas (infermera i terapeuta) i Neus Ortolà (terapeuta)

Portes_Obertes_Freqüencies

Presentació del Treball amb els mestres Pleyadians, de Christine Day.

Quatre hores de sessions gratuïtes d’obertura de cor i obertura de memòries de naixement, treball i drenatge de cervell. Diumenges puntuals de 16 a 20 h.

La base del treball amb Freqüències de Brillantor es sustenta sobre la hipòtesi que a més de posseir una identitat material també som éssers de llum.

Aquest treball facilita la interconnexió entre el nostre cos físic i aquest cos de llum.

– Aportació voluntària per a despeses del local –

 

Què passa en una sessió de Freqüències de Brillantor?

Una sessió de Freqüències de Brillantor consta aproximadament de 30 a 45 minuts. És un treball en les 4ª/5ª dimensió que es realitza per un simple toc en el cos, o just per sobre del cos.

El practicant s’obre per crear una sessió única per a qui la rep.

El treball obre una sèrie de portals i així s’activen certes memòries energètiques que es comuniquen amb les cèl•lules i comença el procés de despertar. Cada sessió d’aquest treball està mapejada específicament per a qui la rep i per el seu següent pas. Noves àrees del cervell desperten, de manera que es comença a percebre la il•lusió de la realitat en la 3ª dimensió d’una manera més fàcil, i es torna a un estat natural de veritat en els regnes de la 4ª i 5ª dimensió. Tornen dons i qualitats naturals a mesura que es produeix aquest despertar.

Aquest treball ha arribat en un temps de gràcia per aquest planeta. Cada sessió és completa en si mateixa i s’ocupa de guarir disfuncions físiques, addiccions, problemes mentals-emocionals, alineament espiritual i despertar. El teu viatge comença quan te’n vas de la sessió…

Mitjançant el procés prenem veritable consciència de la nostra identitat que es desenvolupa per a integrar dimensions superiors del nostre ésser. Les Freqüències de Brillantor són un treball energètic de gran potència que realça i modifica les freqüències dintre del nostre cos. Modifica el ADN i desperta i activa les zones inactives del cervell. El treball en si mateix es porta a terme obrint camps energètics que se situen sobre i sota el nostre cos.

Les Freqüències de Brillantor actuen especialment sobre la reparació i la curació del cervell. Amb l’accés als camps d’energia, el cos rep un flux suplementari d’oxigen, la qual cosa permet a les cèl•lules integrar aquestes.

______________________

Treballar amb les Freqüències de Brillantor s’aprèn a través de successius nivells d’iniciació. Christine Day introdueix cada any nous nivells d’aquest treball multidimensional. L’aprenentatge es realitza per la integració de l’energia de les Freqüències de Brillantor en les cèl•lules del cos, i no a través d’un procés intel•lectual.