Superar una Ruptura de Parella

Terapeuta: Eva Rodríguez (Psicòloga experta en Ruptures Emocionals)

Com Superar una Ruptura de Parellawww.SuperarRuptura.com

Totes les ruptures són un tipus de canvi, de vegades desitjat, de vegades no. Quan es dóna una ruptura de parella de manera no desitjada, es pot arribar a viure com una de les més profundes experiències de dolor: se’ns trenquen expectatives, creences, complicitats, desitjos, famílies, amistats, i especialment se’ns trenquen la confiança i la il·lusió.

En aquests casos el primer impacte és el més fort, el més desestabilitzador, i després poc a poc ens anem recomponent. Però de vegades, degut a causes internes o externes, passa el temps i no aconseguim curar la ferida.

És per aquests casos que oferim suport i eines per afrontar la situació, deixar de plorar, gestionar la ràbia, eliminar pensaments obsessius i fins i tot dormir millor. Conseqüentment la persona recupera la concentració, l’equilibri, la tranquil·litat, la vida social i la il·lusió.

  • Com superar una ruptura amorosa?
  • Com oblidar al teu ex?
  • I el l’ex vol ser el teu amic?
  • Com afrontar una separació matrimonial?

MÈTODE

Treballarem individualment des de la Teràpia Breu Estratègca. Durant les sessions estudiem la situació, tracem una estratègia a seguir i proposem una tasca. Aquesta serà la primera tasca de l’estratègia que et porti a superar la ruptura.

Els exercicis sempre s’estableixen a mida per la persona, i mai es demanarà res que no sigui capaç de fer, però és important destacar la importància del desig de la persona per millorar la seva situació. No hi ha una periodicitat rígida preestablerta entre sessió i sessió, perquè el seguiment i evolució en cada persona és diferent, però se sol començar per sessions d’un cop per setmana o cada dues setmanes, i es pot anar expandint segons la necessitat. En qualsevol cas, la relació d’ajuda s’estableix inicialment per a un màxim de 10 sessions, encara que tampoc de manera rígida.

  • Entendre la relació que s’havia establert amb la parella i analitzar lasituació de ruptura.
  • Reconèixer les emocions que ens envaeixen i comprendre-les.
  • Descobrir què ens estanca: emocions, pensanments i conductes.
  • Posar en marxa els mecanismes necessaris per tirar endavant i recuperar l’estabilitat.

CONTACTE:

Eva Rodríguez
info@SuperarRuptura.com
(+34) 686 698 102