Psicologia: Teràpia Breu Estratègica

Terapeuta: Eva Rodríguez (Llicenciada en Psicologia, Màster en Teràpia Breu Estratègica, formada en Mètode SHEC de sincronització cerebral per superació de Traumes)

Normalment quan sentim que estem en una situació que ens  sobrepassa, busquem com solucionar-la. Però a vegades, lluny d’anar a millor ens estanquem o bloquegem, i ja no sabem per on tirar.

La Teràpia Breu Estratègica proposa un model per quan la persona no sap què més fer o per on començar. És un model de treball orientat a trobar l’estratègia que pot conduir la persona interessada a resoldre per sí mateixa un problema o desllurigar un conflicte emocional en el temps just. En funció del cas poden ser entre 4 i 10 sessions de treball, entenent les particularitats de cada persona i situació, i les sessions es realitzem cada dues setmanes al principi i després es poden anar espaiant.

El model estratègic proposa una intervenció basada en la integració de corrents sistèmiques i estratègiques i models de resolució de problemes. És un model pragmàtic que ens ajuda a incrementar la nostra “consciència operativa”, és a dir, el desenvolupament i evolució d’habilitats i competències en vista a una major funcionalitat. Dit així sona molt tècnic, però en el fons el que vol dir és que s’acompanya a la persona a fer petits passos pràctics, tot i que no sempre lògics, que la condueixin de manera pausada però segura cap a l’objectiu fixat, que normalment té a veure amb el major benestar emocional de la persona. Amb això s’aconsegueix que la persona pugui afrontar per sí mateixa la situació i, no només sortir-ne aquesta vegada, sinó poder-ne sortir sempre si s’hi torna a presentar.

A més a més, el Mètode SHEC de sincronització interhemisfèrica ens ajuda a treballar més concretament la gestió del trauma en adults.

>> VEURE VIDEOS

 

ÀREES D’INTERVENCIÓ

  • Coaching Estratègic per al desenvolupament personal.
  • Conflictes Personals:

– Ansietat
– Depressió
– Dol
– Estrès postraumàtic
– Atacs de Pànic
– Fòbies
– Trastorns de l’Estat d’Ànim
– Obsessions
– Trastorns Obsessiu-Compulsius
– Trastorns Compulsius relacionats amb Internet
– Inseguretat
– Dubte Patològic
– Ludopaties
– Gestió del Trauma

  • Conflictes Relacionals:

– Problemes de Parella
– Trastorns Sexuals
– Dificultats o conflictes Familiars
– Dificultats a l’entorn Laboral

 

PER MÉS INFORMACIÓ O DEMANAR CITA:

  • Eva Rodríguez:

Tel. (+34) 686 69 81 02
Email: econsciencia@tictactic.cat
Email: eva.rodriguez.psicologia@gmail.com
Instagram: @eva.rodriguez.psicologia

  • Associació Namasté: 93 436 56 71 (de 10 a 13 h) – info@namaste.cat