Reflexologia Podal

Terapeuta: Rebeka Giner (especialitzada en Reflexología Podal en adults, nadons,nens i embarassades)

La Reflexologia és una teràpia natural, innòcua, sense contraindicacions que acompanya l’empoderament de la salut en tots els seus nivells: físic, emocional, mental i espiritual.

Els peus són un mapa cartogràfic de tot el nostre organisme i en ells es troben reflectides totes les zones que pertanyen als òrgans, músculs, teixits i ossos. El nostre cos és savi i conté tots els recursos necessaris per a auto-sanarse. A través de la reflexologia s’activen els poders curatius del nostre cos portant-lo a recuperar l’equilibri perdut.

En els nadons i els nens la Reflexologia té la capacitat d’acompanyar-los en el seu desenvolupament, fomentar el sistema immunològic i restablir tots els desequilibris que apareixen des del naixement, la primera infància i l’adolescència potenciant igualment la seva auto-confiança i auto-estima. En els nens amb necessitats especials la Reflexologia té un impacte sorprenent i molt potent.

Durant l’embaràs és una excel·lent aliada per tractar i / o prevenir tot el ventall de símptomes susceptibles d’aparèixer en qualsevol moment, al mateix temps que prepara el cos per a un part natural i saludable.

En els adults, la Reflexologia proporciona una resposta positiva en tots els desequilibris relacionats amb qualsevol símptoma com ara l’estrès, l’ansietat, la depressió, el dolor, l’insomni, processos de càncer i tota la varietat de patologies que poden manifestar-se en un determinat moment de la nostra vida.

Totes les sesions s’acompanyen amb aromateràpia i tenen una duració d’1 hora.