Reiki

Terapeutes:  Dolors Gutarra (mestra de Reiki tradicional japonès i tibetà).

Què és el Reiki?

La paraula Reiki és una paraula japonesa que es refereix a la “energia universal”, a aquesta força de la qual sorgeix la vida.. La teràpia consisteix en la col.locació de les mans suaument sobre el pacient, per a la canalització de les energies curativas

Reiki_nivellQuins són els seus beneficis?

Redueix el dolor i aporta pau i relaxació. Disminueix les tensions físiques i mentals que produeixen l’estrès. També en situacions post-traumàtiques. Modifica patrons de conducta. Proporciona pau i acceptació a malalts terminals. Activa el sistema immunològic. Ajuda a superar els efectes secundaris de la medicació, també en tractaments de quimioteràpia i anestèsics. Afavoreix la creativitat i l’alegria de viure. Recolza el tractament mèdic avançant el procés de curació. És una teràpia natural per a  nadons, adolescents, adults i per a mascotes.

El terapeuta canalitza l’energia mitjantçant les seves mans, i en el pacient es reforça la seva pròpia capacitat de sanar-se física, mental i emocionalment.

Durada sessió: 30-45 minuts. Produeix un efecte immediat de calma i tranquilitat.

El terapeuta Reiki canalitza l’Energia Universal per a contribuir que l’organisme malalt recuperi el seu equilibri, assolint augmentar la vitalitat del pacient, amb un sensible increment de l’actitud i els pensaments positius, que conduïxen a una sanació efectiva.

El Reiki és un sistema de curació i de restabliment de l’equilibri bioenergètic mitjançant la transmissió de l’energia universal curativa a través de les mans.

L’energia Reiki harmonitza i reequilibra el flux energètic en el nostre cos físic i subtil, i actua simultàniament en l’aspecte físic, mental, emocional i espiritual de l’esser humà.

Sigui quin sigui el mal que tinguis, l’efecte general del Reiki crea una sensació de pau i tranquil·litat. Et sents en condicions d’afrontar la vida i els seus desafiaments. Et fa augmentar la teva energia, millorar l’estat d’ànim i tenir un punt de vista més positiu sobre la vida.

Et fa conscient de les causes que provoquen els bloquejos. Amb la presa de consciència i l’empenta de l’energia renovada, seràs tu qui portaràs les regnes de la teva curació i de la teva vida.

El Reiki no té cap tipus d’afinitat religiosa.