Reiki

Terapeutes:  Dolors Gutarra (mestra de Reiki tradicional japonès i tibetà).

Què és el Reiki?

La paraula Reiki és una paraula japonesa que es refereix a la “canalització de l’energia universal”, aquesta força de la qual sorgeix la vida. La teràpia consisteix en la col·locació de les mans suaument sobre el pacient per a la canalització de les energies curatives.

Reiki_nivell

El Reiki és un sistema de curació i de restabliment de l’equilibri bioenergètic mitjançant la transmissió de l’energia universal curativa a través de les mans. És una pràctica espiritual, sagrada, recuperada pel Sensei Mikao Usui. És energia d’Amor, energia del chakra del cor. Els braços i les mans són la prolongació d’aquest chakra. El Reiki no té cap tipus d’afinitat religiosa.

L’energia Reiki harmonitza i reequilibra el flux energètic en el nostre cos físic i subtil, i actua simultàniament en l’aspecte físic, mental, emocional i espiritual de l’esser humà.

Sigui quin sigui el mal que tinguis, l’efecte general del Reiki crea una sensació de pau i tranquil·litat. Et sents en condicions d’afrontar la vida i els seus desafiaments. Et fa augmentar la teva energia, millorar l’estat d’ànim i tenir un punt de vista més positiu sobre la vida.

Et fa conscient de les causes que provoquen els bloquejos. Amb la presa de consciència i l’empenta de l’energia renovada, seràs tu qui portaràs les regnes de la teva curació i de la teva vida.

Quins són els seus beneficis?

</p align=”justify”>

  • Redueix el dolor i aporta pau i relaxació.
  • Disminueix les tensions físiques i mentals que produeixen l’estrès. També en situacions post-traumàtiques.
  • Modifica patrons de conducta.
  • Proporciona pau i acceptació a malalts terminals.
  • Activa el sistema immunològic.
  • Ajuda a superar els efectes secundaris de la medicació (també en tractaments de quimioteràpia i anestèsics).
  • Afavoreix la creativitat i l’alegria de viure.
  • Recolza el tractament mèdic avançant el procés de curació.
  • És una teràpia natural per a nadons, adolescents, adults i mascotes.

El terapeuta canalitza l’energia mitjantçant les seves mans, reforçant així en el pacient la seva pròpia capacitat de sanar-se física, mental i emocionalment.

– Durada aproximada per sessió: 45 minuts.
– Produeix un efecte immediat de calma i tranquil·litat.

El terapeuta de Reiki canalitza l’Energia Universal per a contribuir a que l’organisme malalt recuperi el seu equilibri, assolint augmentar la vitalitat del pacient, amb un sensible increment de l’actitud i els pensaments positius, que condueixen a una sanació efectiva.

Demaneu cita individual o més informació a:

Dolors Gutarra: ainvar89@msn.com – 626 31 28 10

La Dolors Gutarra, terapeuta de Reiki a l’Associació Namasté des de fa 9 anys, és mestra de Reiki Tradicional Japonès i Tibetà. També és instructora de Tai Txi.

Us pot interessar: trobades gratuïtes

La Dolors Gutarra organitza unes trobades gratuïtes mensuals per intercanviar Reiki obertes a tothom, tant per qui practica qualsevol nivell de Reiki com per qui no n’ha fet mai. Tothom rep Reiki.

Consultar l’apartat d’activitats puntuals per veure si hi ha trobades programades.