Qi Gong (Chi Kung)

Imparteix: Mar López Hinojosa (Instructora de Qi Gong, terapeuta de Shiatsu Zen i terapeuta de Tècnica Metamòrfica)
Horaris: Dimarts de 10.30 a 11.45 h, Dimecres a les 18.30 a 19.45 h.

SER CONSCIENTS ENS FA MÉS SANS. La presa de consciència, reconèixer qui som i quins són els nostres límits i necessitats és part fonamental en el camí per a aconseguir una vida sana i feliç. I aquest és el principal objecte del Qi Gong, restablir la salut, el contacte amb qui som i per tant construir un pont cap a la felicitat a través de les sensacions o símptomes associats a la seva práctica. El Qi Gong té el seu origen en la medicina tradicional xinesa i va ser creat per a mantenir i millorar la nostra salut, regulant d’una manera integradora el nostre cos físic, energètic i espiritual. Les diferents sèries d’exercicis que postula el Qi Gong són eines valuoses per a: – Regular el sistema nerviós – Augmentar i enfortir la nostra immunologia – Millorar la nostra vitalitat i resistència física – Millorar la capacitat de concentració – Millorar la flexibilitat del nostre sistema articular – Regular el funcionament dels nostres òrgans.

Inici de Classe de Qi Gong:
La Dimensió física de les emocions,

El Qi Gong és una pràctica corporal mil•lenària que forma part de la Medicina Tradicional Xina, que comprèn exercicis, postures, estiraments, meditacions i respiració amb l’objectiu de preservar la salut i perllongar la nostra vida.

Les classes de Qi gong terapèutic que proposem estan enfocades al coneixement de la dimensió física de les nostres emocions. Cos, emoció, ment i esperit conformen el nostre ésser, pel que el Qi Gong considera que les emocions com la ira, la tristesa, la por, perllongades sense límit ni comprensió en la nostra vida, danyen els nostres òrgans i generen malalties.

Les diferents formes que es proposen en aquest espai d’alquímia interna equilibren el metabolisme dels nostres òrgans i de les emocions associades a aquests.

Aprenem a deixar anar tensions des de l’acceptació i el reconeixement de les nostres memòries emocionals i inclinacions del passat que ens impedeixen créixer en salut.

Practicarem i experimentarem tots junts formes com:

  • El somriure interior.
  • Els sons curatius.
  • L’òrbita micro còsmica
  • La respiració espinal.
  • Respiració d’ossos.

El nostre objectiu: transformar el stress i altres emocions negatives, en creativitat, generositat, alegria, voluntat i força vital.

Cal portar: roba còmoda i sabates planes o mitjons gruixuts.

Per més informació o fer una classe gratuïta
podeu contactar directament amb la Mar López al 630 032 319.
També podeu contactar amb nosaltres a info@namaste.cat