Activitats Puntuals

ACTIVITATS PUNTUALS

Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.Reiki_nivellREIKI: Trobada Gratuïta

Guiades per: Dolors Gutarra (Mestra de Reiki tradicional japonès i tibetà)

Dissabtes de 10 a 12 h:  12 Gen, 16 Feb

Trobada per intercanviar Reiki, per a totes les persones que siguin practicants de qualsevol nivell, i també per persones que no han estat iniciades.

El Reiki és una pràctica espiritual, sagrada, recuperada per el Sensei Mikao Usui. El Reiki és energia d’Amor, energia del chakra del cor, els braços i mans són la prolongació d’aquest chakra. És amb la imposició de mans que transmetem aquesta energia sagrada. Tothom rebrà Reiki. Ens prepararem harmonitzant i alineant el nostre cos, ment i esperit.

– Aportació voluntària per a despeses del local –

Confirmar assistència al telèfon 93 436 56 71 o al correu info@namaste.cat

[Pujar]


OM CHANTING: Sanando cuerpo, mente y espíritu, ayudando a la Humanidad a través del OM

3r Domingo de cada mes, de 18 a 19.30 h:
20 En, 17 Feb, 17 Mar, 21 Abr, 19 May, 16 Jun

– Donativo voluntario –

OM Chanting es un ritual ancestral de sanación en círculo, donde los participantes cantamos en grupo el mantra OM. Al sintonizarnos con la frecuencia de este sonido sanador trasmutamos fácilmente las energías negativas de los asistentes, del grupo y del espacio donde lo realizamos. [OM Chanting Beneficios]

Para participar en un Círculo de OM Chanting sólo hay que cantar OM por un cierto período de tiempo, suele ser unos 45 minutos. Es una técnica sencilla que todos podemos experimentar: nos aporta bienestar y paz mental y nos ayuda a trasmutar nuestras energías negativas en positivas, equilibrando nuestro SER.

Actualmente existen más de 1.000 círculos de OM Chanting en todo el mundo. En Barcelona ciudad y provincia hay grupos activos que se reúnen con regularidad. Más información en: https://sadhana.bhaktimarga.org/om-chanting

Enlace al grupo público en facebook “OM Chanting Barcelona”: https://www.facebook.com/groups/779132702138301/?fref=ts

 [Pujar]Taller de Arte-Terapia:  Color y calor en el centro del invierno

Domingo 27 de enero 10 a 13 h

LA SABIDURÍA DE LOS CUENTOS RUSOS

Había una vez…
Un mundo se abre ante el alma,
Paso a paso,
recorremos las imágenes del cuento,
despertando imágenes internas,
simbólicas y sanadoras.

Pintura en acuarela
Modelado en lana cardada.

 [Pujar]


 

XERRADA GRATUÏTA: Desplegar-se. Una proposta de desenvolupament personal

Dimecres 30 de Gener, 20 h

Realitza: Jordi Casamor (Coach)

Desplegar-se es una proposta desenvolupament personal que et permet fer el teu camí a la teva manera, segons les teves inquietuds, necessitats, capacitats i possibilitats.

Per una banda vas alliberant-te de tot el que no et permet viure amb plenitud a la teva manera, com ara pesos, bloquejos, boicots, creences, etc, i, per l’altra, vas avançant per assolir allò que necessites, desitges, vols, etc.

Tot això fet des de l’acceptació incondicional, per poder escoltar-te i seguir-te amb profunditat mentre vas construint una confiança en tu cada cop més poderosa. Desplegar-se et va portant a utilitzar tot el teu poder, amor i intel·ligència per a sentir-te cada cop més a gust amb tu, amb la gent que t’envolta, amb el món i la vida. Desplegar-se es un camí, no una tècnica ni cap solució màgica. Requereix desenvolupar certes comprensions i practicar habilitats. Requereix doncs temps i dedicació.

 [Pujar]


Taller “SIMBOLOGIA DEL COS. MEDITACIÓ EN MOVIMENT”

Cap de setmana del 2 i 3 de Febrer, de 10 a 20 h.

Imparteix: Maria Navas (Infermera i terapeuta)

Taller para aprender a SENTIR el cuerpo, cuando hay dolor y cuando no lo hay. Entrar en el cuerpo con plena atención es entrar en un estado de MEDITACIÓN ÍNTIMA de la que surge la energía en movimiento. El enfoque inicial del taller, principalmente físico, se ha ampliado a un conocimiento más espiritual, viendo el cuerpo como el contenedor del alma, el Vehículo del Ser.

 [Pujar]KUNDALINI YOGA. Classe gratuïta

Dilluns 4 de Febrer, de 18 a 19.30 h

El Kundalini Yoga és una eina de creixement personal i espiritual. Mitjançant la pràctica mil·lenària del yoga i amb combinació de senzills exercicis, mudres, pranayames i asanes descobriràs el teu potencial ocult que sobresurt del teu interior, per despertar la consciència i restaurar el cos i la ment.

[Pujar]


COS CONSCIENT MOVIMENT CREATIU. Classe gratuïta.

Dilluns 4 de Febrer, de 19 a 20.30 h

Cos Conscient Moviment Creatiu és una proposta amb música que parteix de lo corpo­ral. És des del contacte amb el cos on començarem el viatge. Un cop posem l’atenció al cos aquest actúa com una àncora que ens manté presents (aquí i ara) i ens permet ser conscients de tot allò que anem vivint. Anirem acompa­nyant tot el que anem sentint a través de l’expressió corporal fent ús de la pa­raula per a concretar i definir les vivèn­cies. Actualitzarem el sentir entregant-nos al moviment constant i posant-nos en contacte amb el cos creatiu. [llegir+]

[Pujar]


MansConstel·lacions Familiars i Gestalt

Diumenge 10 Febrer, de 10 a 15 h.

Guia: Susana Vicente (Mediadora de Constel·lacions Familiars, Terapeuta Gestalt)

En aquest taller treballarem amb les Constel·lacions Familiars, Multidimensionals i de l’Esperit juntament amb exercicis de Consciència des de l’Actitut Gestàltica i el Moviment Corporal.

Si tens problemes de relació que afecten la teva família d’origen, de parella, laborals o estils de funcionament propis, pots participar constel·lant la teva situació o com a representant per a altres que decideixin constel·lar.

Es tracta d’una dinàmica grupal que promou la interacció entre els membres participants dins d’un ordre harmònic i profund.

Utlitzarem la Teràpia Gestalt com a eina integradora per ajudar-nos a prendre Consciència d’on estem, com estem i què necessitem i així poder apreciar la bellesa de l’observació interna i holística de nosaltres mateixos com a unitat orgànica viva.

[Pujar]


Reiki_nivellCurs Intensiu d’INICIACIÓ al REIKI – Nivell 1

Dirigit per: Dolors Gutarra (Mestra de Reiki tradicional japonès i tibetà).

Dissabte 30 de Març, de 10 a 15 h

Sanació del cós físic, un camí per viure la propia sanació i transformació, i adquirir eines per esser bons sanadors de Reiki.

– Que es el Reiki                    – Auto-tractament.
– Historia del Reiki.               – Tractament complert.
– Els 5 principis de Reiki.      – Tractament rápit.
– Meditació Gassho.             – Sintonització de l Nivell.
– Com conectar-nos a Reiki.

 


Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.