Tallers

TALLERS, CURSOS i ACTIVITATS PUNTUALS

Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.

 


Xerrades Gratuïtes

Divendres, a les 19.30 h
Inscripcions: info@namaste.cat – 93 436 56 71

16 Nov: Presentació llibre “Camins de salut”. Tònia Cortadellas i Clara Biosca (metgesses), Isabel Compan (mestra i pedagoga), Eva Méndez (infermera i naturòpata), Montse Camarasa, Xavier Mayans i Juana Rosa Sánchez (membres de l’equip de Salut Desperta).

23 Nov: “Constel·lacions Personals: una eina per trobar el teu lloc al món”. Jan Anguita. Escriptor, divulgador i terapeuta. www.jananguita.cat

30 Nov: “Com ens cuiden les plantes i com cuidar-les a elles”. Joan Bordas.  Mestre jardiner, sanador d’arbres.


Taller de ArteTerapia

Domingo 25 de Novmiembre, de 10.30 a 13 h

Inscripciones: info@namaste.cat – 93 436 56 71

 [Pujar]


Taller de Constel·lacions Personals

Dissabte 1 de Desembre, de 10 a 14 h

Guia: Jan Anguita (Terapeuta, escriptor i divulgador)   www.jananguita.cat

Les constel·lacions personals són una teràpia que ens permet resoldre la gran pregunta que molts ens fem: quin és el sentit de la meva vida?

Què hi faig aquí? Quin és el meu camí?

El fet de no conèixer aquestes respostes és la causa última dels problemes que patim. Vivim envoltats d’una densa boira que no ens deixa veure qui som en realitat, i això ens causa un profund desconcert que es manifesta en totes les àrees de la nostra vida.

Les constel·lacions personals ens permeten apartar aquesta boira i veure amb claredat quin és el nostre camí.

Són una porta que condueix a la resposta que tant hem estat esperant.

Inscripcions: http://www.jananguita.cat/inscripcio-taller-const-personals?id=1

 [Pujar]Reiki_nivellREIKI: Trobada Gratuïta

Guiades per: Dolors Gutarra (Mestra de Reiki tradicional japonès i tibetà)

Dissabtes de 10 a 12 h:  1 Des

Trobada per intercanviar Reiki, per a totes les persones que siguin practicants de qualsevol nivell, i també per persones que no han estat iniciades.

El Reiki és una pràctica espiritual, sagrada, recuperada per el Sensei Mikao Usui. El Reiki és energia d’Amor, energia del chakra del cor, els braços i mans són la prolongació d’aquest chakra. És amb la imposició de mans que transmetem aquesta energia sagrada. Tothom rebrà Reiki. Ens prepararem harmonitzant i alineant el nostre cos, ment i esperit.

– Aportació voluntària per a despeses del local –

Confirmar assistència al telèfon 93 436 56 71 o al correu info@namaste.cat

[Pujar]


Repàs de Pèndol per qui va fer el taller d’iniciació a la Radiestèsia.

Dissabte 1 de Desembre, d’11 a 13 h.

Imparteix: Maria Navas (Infermera i terapeuta)

 [Pujar]


OM CHANTING: Sanando cuerpo, mente y espíritu, ayudando a la Humanidad a través del OM

3r Domingo de cada mes, de 18 a 19.30 h:
16 Dic, 20 En, 17 Feb, 17 Mar, 21 Abr, 19 May, 16 Jun

– Donativo voluntario –

OM Chanting es un ritual ancestral de sanación en círculo, donde los participantes cantamos en grupo el mantra OM. Al sintonizarnos con la frecuencia de este sonido sanador trasmutamos fácilmente las energías negativas de los asistentes, del grupo y del espacio donde lo realizamos. [OM Chanting Beneficios]

Para participar en un Círculo de OM Chanting sólo hay que cantar OM por un cierto período de tiempo, suele ser unos 45 minutos. Es una técnica sencilla que todos podemos experimentar: nos aporta bienestar y paz mental y nos ayuda a trasmutar nuestras energías negativas en positivas, equilibrando nuestro SER.

Actualmente existen más de 1.000 círculos de OM Chanting en todo el mundo. En Barcelona ciudad y provincia hay grupos activos que se reúnen con regularidad. Más información en: https://sadhana.bhaktimarga.org/om-chanting

Enlace al grupo público en facebook “OM Chanting Barcelona”: https://www.facebook.com/groups/779132702138301/?fref=ts

 [Pujar]

 

 


Taller “SIMBOLOGIA DEL COS. MEDITACIÓ EN MOVIMENT”

Cap de setmana del 26 i 27 de Gener, de 10 a 20 h.

Imparteix: Maria Navas (Infermera i terapeuta)

Taller para aprender a SENTIR el cuerpo, cuando hay dolor y cuando no lo hay. Entrar en el cuerpo con plena atención es entrar en un estado de MEDITACIÓN ÍNTIMA de la que surge la energía en movimiento. El enfoque inicial del taller, principalmente físico, se ha ampliado a un conocimiento más espiritual, viendo el cuerpo como el contendor del alma, el Vehículo del Ser.

 [Pujar]


constelaciones familiaresLas Relaciones y mis bloqueos

Sábado de 10 a 19h y Domingo de 10 a 14h:
9-10 Feb, 30-31 Mar, 18-19 Mayo, 15-16 Junio.

Facilita: Susana Vicente (Terapeuta Gestalt, facilitadora de Constelaciones Familiares, formadora de Counselling Gestalt).

Cómo mejorar las relaciones, desarrollar la consciencia personal y mucho más experimentaremos este fin de semana desde el enfoque Gestalt Counselling en Barcelona.

El Counselling es un proceso de aprendizaje mediante la interacción del Counsellor y la persona. El objetivo general es proporcionar a las personas la oportunidad de trabajar sobre sí mismas con miras a lograr mayores recursos y mayor satisfacción como individuos y como miembros de la sociedad.

Reservas a: auladegestalt@gmail.com o info@namaste.cat – 93 436 56 71.

[Pujar]


MansConstel·lacions Familiars i Gestalt

Diumenges:  10 Feb, 31 Març, 19 Maig, 16 Juny
Horari: de 12 a 15 h i de 16 a 19.30 h

Guia: Susana Vicente (Mediadora de Constel·lacions Familiars, Terapeuta Gestalt)

En aquest taller treballarem amb les Constel·lacions Familiars, Multidimensionals i de l’Esperit juntament amb exercicis de Consciència des de l’Actitut Gestàltica i el Moviment Corporal.

Si tens problemes de relació que afecten la teva família d’origen, de parella, laborals o estils de funcionament propis, pots participar constel·lant la teva situació o com a representant per a altres que decideixin constel·lar.

Es tracta d’una dinàmica grupal que promou la interacció entre els membres participants dins d’un ordre harmònic i profund.

Utlitzarem la Teràpia Gestalt com a eina integradora per ajudar-nos a prendre Consciència d’on estem, com estem i què necessitem i així poder apreciar la bellesa de l’observació interna i holística de nosaltres mateixos com a unitat orgànica viva.

[Pujar]


Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.