Activitats Puntuals

ACTIVITATS PUNTUALS

Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.

 


Taller Obert: “Clarificar”

Dissabte 15 de febrer de 2020, de 10 a 14.30 h

Imparteix: Jordi Casamor (Coach i Desenvolupador personal)

Clarificar és un taller d’exploració personal, on mitjançant diferents Processos Nets, podrem aclarir i actualitzar, temes personals, conceptes, creences, idees, projectes, etc.

Clarificar és un procés fonamental dins Desplegar-se, que facilita el moviment natural de escoltar-se i seguir-se. Quan ens costa escoltar-nos o seguir-nos és senyal que necessitem clarificar.

Objectius del Taller

  • Introduir-al Llenguatge Net
  • Introduir-als Processos Nets
  • Utilitzar algun Procés Net bàsic per clarificar
  • Clarificar algun tema personal concret

Aquest taller és eminentment pràctic pel que aprofundirem poc en els aspectes teòrics prioritzant el tenir una experiència i uns coneixements suficients per poder practicar i avançar en el teu procés de clarificació.

Taller obert

El taller es obert, pot venir qui vulgui però preguem arribar puntuals. Per facilitar l’organització demanem que us inscriviu  a secretaria de Namasté o en aquest vincle: INSCRIPCIÓ

Més informació

[Pujar]


Constel·lacions Personals (taller grupal)

Dissabte 22 de febrer, de 10h a 14 h

Dirigeix: Jan Anguita (terapeuta, enginyer i divulgador)

https://www.jananguita.es/

Les constel·lacions personals són una teràpia que ens permet resoldre
les grans pregunten que molts ens fem: quin és el sentit de la meva vida?

Què hi faig aquí? Quin és el meu lloc al món? Quin és el meu camí?

El fet de no conèixer aquestes respostes és la causa principal dels
problemes que patim. Vivim envoltats d’una densa boira que no ens deixa
veure qui som en realitat, i això ens causa un profund desconcert que es
manifesta en totes les àrees de la nostra vida.

Les constel·lacions personals ens permeten apartar aquesta boira i veure
amb claredat quin és el nostre camí.

Són una porta que condueix a les respostes que tant hem estat esperant.

Informació i inscripcions:
https://www.jananguita.es/inscripcio-taller-const-personals-cat?id=1

[Pujar]


KUNDALINI YOGA:

Vine a fer una classe gratuïta de prova

 

 

[Pujar]


MEDITACIÓ DE FREQÜÈNCIES DE BRILLANTOR: “Generar Mannà”

Divendres 28 de Febrer de 2020, a les 19.30 h
– Aportació voluntària per a despeses del local –

Guiada per: Maria Navas (Infermera i Terapeuta Holística)

Un treball de Meditació i Visualització que t’ensenya a ampliar la teva freqüència vibracional per guarir, sanar i per descobrir qui ets i el perquè de la teva existència.

Generar Mannà és actualment una de les moltes eines que s’estan compartint per assistir a incrementar la nostra habilitat de generar i corporalitzar més de la nostra pròpia Llum.

Ha estat sempre a nostre abast,
està en nosaltres el poder Diví
que espera manifestar-se a través nostre en aquesta vida…
si n’estem disposats.

[llegir+]

[Pujar]


Hatha YogaYOGA i MEDITACIÓ. PER JOVES  I GENT OCUPADA.

Divendres 6 de Març de 2020, de 19 a 21 h

Imparteixen: Anna Alabern (Instructora de Hatha Yoga) i Manel Capell (Instructor de Meditació Zen).

Tots sabem que fer yoga va tan bé al nostre cos com a la nostra ment. Ens ajuda a contactar amb la respiració, donar-nos un espai per estirar els músculs, moure les articulacions, relaxar-nos i, al cap i a la fi, potenciar la nostra salut i estat físic.

Però també sabem que estem molt ocupats: moltes hores amb la fena, família, deures, obligacions… i és clar, també permetent-nos alguna activitat per desconnectar. I això fa que no trobem un espai per precticar yoga de manera regular.

Aquesta classe és per a aquells que volen practicar yoga i meditació i tenen la disposició de fer-ho a casa quan trobin una estona. Fem una classe mensual, en divendres tarda. Es dóna una pràctica per escrit, la practiquem a classe, i després la podeu repetir a casa tantes vegades com vulgueu!

Si veniu al mes següent, tindreu una pràctica diferent per fer a casa. I si no veniu, podeu seguir amb la que teniu  😉

[Pujar]


XERRADA GRATUÏTA: Quantes teràpies… Quina em convé a mi?

L’Associació Namasté ofereix una àmplia diversitat de teràpies, tallers i classes regulars. Però ja saps quina t’aniria millor? Som un grup de professionals que treballem bé amb la part més física del cos com bé podem treballar a nivell més emocional, psicològic, energètic o espiritual. Sigui quina sigui la teva visió, de ben segur que et podem ajudar si desitjes millorar algun aspecte de la teva salut o del teu benestar.

Partim de la idea de que cadascú és responsable de vetllar pel seu benestar, i nosaltres oferim l’acompanyament, les eines i les tècniques per a ajudar-te a aconseguir-ho.

I volem compartir amb vosaltres amb aquesta xerrada introductòria què fem i què us podria anar millor. I entre altres coses intentarem entendre una mica què és això de la Medicina Integrativa o Nutrició Integrativa, què és i per a què ens pot anar bé el Qi Gong, què és una Lectura de Peus, com “funciona” el Reiki i les Flors de Bach, diferències i similituds entre Hatha Yoga, Kundalini Yoga i Pilates, què és i en què ens pot ajudar Teràpia Breu Estratègia, què és la Tècnica Metamòrfica, d’on parteix el treball de Feqüències de Brillantor… i així amb totes les disciplines amb que treballem.

Farem una primera part amb aquesta breu explicació de cada tècnica i després deixarem un espai per tal que pugueu preguntar i en funció dels vostres interessos o necessitats poder assessorar sobre quina disciplina us podria ajudar més.

Aquesta xerrada obre un cicle de xerrades més específiques de cada disciplina, on el terapeuta que les imparteix explicarà amb més profunditat la tècnica que utilitza i aspectes concrets en què pot ajudar.

Us recordem que de totes les classes regulars que realitzem podeu venir a fer una classe gratuïta de prova, tot i que si veniu a les xerrades que oferim podreu conèixer la disciplina amb més profunditat que si veniu a una classe pràctica directament.

Estarem molt contentes de que vingueu a conèixer el nostre espai!

Podeu convidar a qui vulgueu, però necessitem que reserveu plaça (info@namaste.cat) per tal que no ens falti lloc si ve massa gent, ja que l’espai és limitat.

[Pujar]


 DIGESTIONS DIFÍCILS: Comencem per la boca 

Xerrada 5€- Divendres 20 de Març, a les 18.30 h

Imparteix: Dra. Lucía Vera Bernal, doctora de Medicina Integrativa (Llicenciada en Medicina General. Acupuntora i Naturòpata. Màster en Homeopatia Clàssica)

www.integratma.com

Després d’aquesta xerrada
coneixeràs i podràs posar en pràctica
5 eines bàsiques 
que t’ajudaran a millorar la digestió.

Us recordem que la Dra. Vera passa consulta a la nostra associació tots els dimarts.

[Pujar]


Portes_Obertes_FreqüenciesPortes Obertes de FREQÜÈNCIES DE BRILLANTOR

Quatre hores de sessions gratuïtes d’obertura de cor i obertura de memòries de naixement, treball i drenatge de cervell. Un diumenge cada dos mesos.

Diumenge 22 de Març 2020, de 16 a 20 h

– Aportació voluntària per a despeses del local –

Conduït per: Maria Navas (infermera i terapeuta) i Neus Ortolà (terapeuta)

Inscripcions: info@namaste.cat fins dijous 19, després trucant o per whatsapp al 650 88 34 27 (Maria).

+info: https://namaste.cat/meditacions/frequencies-de-brillantor-mestres-pleyadians/portes-obertes-frequencies/

Presentació del Treball amb els mestres Pleyadians, de Christine Day.

La base del treball amb Freqüències de Brillantor es sustenta sobre la hipòtesi que a més de posseir una identitat material també som éssers de llum. Aquest treball facilita la interconnexió entre el nostre cos físic i aquest cos de llum.

Mitjançant el procés prenem veritable consciència de la nostra identitat que es desenvolupa per a integrar dimensions superiors del nostre ésser. Les Freqüències de Brillantor són un treball energètic de gran potència que realça i modifica les freqüències dintre del nostre cos. Modifica el ADN i desperta i activa les zones inactives del cervell.

[Pujar]


Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.