Activitats Puntuals

ACTIVITATS PUNTUALS

Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.


Atenció

L’Associació Namasté se suma a la responsabilitat col·lectiva de cuidar-nos, i per això aturarem les nostres activitats grupals. No sabem fins quan caldrà sostenir la precaució, així que si us interessa alguna de les nostres activitats programades, si us plau, confirmeu per mail si la realitzarem:
 info@namaste.cat

L’atenció als vostes dubtes i consultes serà telemàtica i preguem que sigui per mail.
En cas que necessiteu parlar per telèfon ens podreu trobar amb el mateix horari, de dilluns a divendres de 10 a 13 h, al 636 08 82 70.

Namasté


 


[Pujar]


KUNDALINI YOGA amb AROMATERÀPIA. Març: Lavanda

Març de 2020: Dilluns a les 18 h i Divendres a les 17 h.

Instructora: Claudia Benítez (Instructora de Kundalini Yoga)

“En Febrero y Marzo estamos trabajando con la sutil energía del aceite esencial de Lavanda, una pequeña relajación con Aroma Terapia , despertando todo el poderío interior y la comunicación asertiva … ven a conectarte con tu verdadero “Ser“ Aceites esenciales de alta pureza Dōterra.” 

[Pujar]


XERRADA GRATUÏTA: Quantes teràpies i activitats a Namasté… Quina em convé a mi?

>> Xerrada inaugural del Cicle de Xerrades de Salut

Divendres 13 de Març, a les 19 h

L’Associació Namasté ofereix una àmplia diversitat de teràpies, tallers i classes regulars. Però ja saps quina t’aniria millor? Som un grup de professionals que treballem bé amb la part més física del cos com bé podem treballar a nivell més emocional, psicològic, energètic o espiritual. Sigui quina sigui la teva visió, de ben segur que et podem ajudar si desitjes millorar algun aspecte de la teva salut o del teu benestar.

Partim de la idea de que cadascú és responsable de vetllar pel seu benestar, i nosaltres oferim l’acompanyament, les eines i les tècniques per a ajudar-te a aconseguir-ho.

I volem compartir amb vosaltres amb aquesta xerrada introductòria què fem i què us podria anar millor. I entre altres coses intentarem entendre una mica què és això de la Medicina Integrativa o Nutrició Integrativa, què és i per a què ens pot anar bé el Qi Gong, què és una Lectura de Peus, com “funciona” el Reiki i les Flors de Bach, diferències i similituds entre Hatha Yoga, Kundalini Yoga i Pilates, què és i en què ens pot ajudar Teràpia Breu Estratègia, què és la Tècnica Metamòrfica, d’on parteix el treball de Feqüències de Brillantor… i així amb totes les disciplines amb que treballem.

Farem una primera part amb aquesta breu explicació de cada tècnica i després deixarem un espai per tal que pugueu preguntar i en funció dels vostres interessos o necessitats poder assessorar sobre quina disciplina us podria ajudar més.

Aquesta xerrada obre un cicle de xerrades més específiques de cada disciplina, on el terapeuta que les imparteix explicarà amb més profunditat la tècnica que utilitza i aspectes concrets en què pot ajudar.

Us recordem que de totes les classes regulars que realitzem podeu venir a fer una classe gratuïta de prova, tot i que si veniu a les xerrades que oferim podreu conèixer la disciplina amb més profunditat que si veniu a una classe pràctica directament.

Estarem molt contentes de que vingueu a conèixer el nostre espai!

Podeu convidar a qui vulgueu, però necessitem que reserveu plaça (info@namaste.cat) per tal que no ens falti lloc si ve massa gent, ja que l’espai és limitat.

[Pujar]


DIGESTIONS DIFÍCILS: Comencem per la boca 

>> Dintre del Cicle de Xerrades de Salut

Xerrada 5 €- Divendres 20 de Març, de 19 a 20.30 h

Imparteix: Dra. Lucía Vera Bernal, doctora de Medicina Integrativa (Llicenciada en Medicina General. Acupuntora i Naturòpata. Màster en Homeopatia Clàssica)

 

Després d’aquesta xerrada
coneixeràs i podràs posar en pràctica
5 eines bàsiques 
que t’ajudaran a millorar la digestió.

www.integratma.com

Us recordem que la Dra. Vera passa consulta a la nostra associació tots els dimarts.

[Pujar]


Brain Gym: petits moviments de connexió cerebral per regular l’estrès.

Dissabte 21 de Març, de 10 a 13 h

Imparteix: Anna Alabern (Instructora de Hatha Yoga i practicant de Brain Gymn)

Quan vivim en un excés de neguit, por, preocupació o tensió, podem fer uns exercicis molt fàcils que ens ajudaran a poder mantenir la claretat en les decissions, la pau interior per mirar els problemes amb una certa distància, a viure les situacions amb calma.

Aprendrem els execicis practicant-los i experimentarem els resultats immediatament.

[Pujar]


Portes_Obertes_FreqüenciesPortes Obertes de FREQÜÈNCIES DE BRILLANTOR

Quatre hores de sessions gratuïtes d’obertura de cor i obertura de memòries de naixement, treball i drenatge de cervell. Un diumenge cada dos mesos.

Diumenge 22 de Març 2020, de 16 a 20 h

– Aportació voluntària per a despeses del local –

Conduït per: Maria Navas (infermera i terapeuta) i Neus Ortolà (terapeuta)

Inscripcions: info@namaste.cat – 93 436 56 71, o trucant o per whatsapp al 650 88 34 27 (Maria).

+info: https://namaste.cat/meditacions/frequencies-de-brillantor-mestres-pleyadians/portes-obertes-frequencies/

Presentació del Treball amb els mestres Pleyadians, de Christine Day.

La base del treball amb Freqüències de Brillantor es sustenta sobre la hipòtesi que a més de posseir una identitat material també som éssers de llum. Aquest treball facilita la interconnexió entre el nostre cos físic i aquest cos de llum.

Mitjançant el procés prenem veritable consciència de la nostra identitat que es desenvolupa per a integrar dimensions superiors del nostre ésser. Les Freqüències de Brillantor són un treball energètic de gran potència que realça i modifica les freqüències dintre del nostre cos. Modifica el ADN i desperta i activa les zones inactives del cervell.

[Pujar]


Charla gratuita para mejorar la armonía en tu casa y vida personal con “Las 3 Suertes del Feng Shui”

Miércoles 25 de Marzo, a las 20 h.

Imparte: Maddie B. (Asesora de Feng Shui y Astrología Clásica China con más de 3 años de experiencia en el campo del bienestar en el hogar)

Si deseas conocer más de cerca qué es exactamente el Feng Shui y cuál es su propósito, cómo puedes beneficiarte de este arte milenario y aprender más sobre esta técnica asiática de decoración, distribución y conexión con la naturaleza, Feng Shui puede ser excelente para tu hogar o cualquier espacio en el que desees trabajar, y hay 3 principios o Suertes que debes conocer antes de comenzar.

En esta sesión gratis analizaremos, en primer lugar, cómo pueden estar afectando tu hogar, oficina e incluso tu jardín a tu energía diaria, así como tu energía natal y personal actual.

[Pujar]


MEDITACIÓ DE FREQÜÈNCIES DE BRILLANTOR: “Estimar l’ombra. Estimar la foscor”

Divendres 27 de Març de 2020, a les 19.30 h
– Aportació voluntària per a despeses del local –

Guiada per: Maria Navas (Infermera i Terapeuta Holística)

Un treball de Meditació i Visualització que t’ensenya a ampliar la teva freqüència vibracional per guarir, sanar i per descobrir qui ets i el perquè de la teva existència. [llegir+]

Varem desenvolupar una armadura corporal per protegir-nos de la vida.
Ens tornem rígids i inflexibles.
Si volem fer canvis en la nostra vida, hem de trencar aquesta rigidesa i ser flexibles de nou.
El camí cap al desenvolupament interior és inevitablement un camí solitari, ja que fora de
nosaltres no hi ha solucions per al nostre problema.
I són pocs els que segueixen un camí així.
“No s’aconsegueix la il·luminació imaginant figures de llum, sinó, fent conscient la foscor” (Carl Jung)

Del llibre: “TU SOMBRA: Aprende a conocer tu lado oscuro.” (Robin Robertson)

“Si quieres penetrar en mi habitación debes primero perdonar a tus padres.” (George Gurdjieff)

[Pujar]


PRESENTACIÓ 5€: “Kundalini Yoga amb Aromateràpia per la reconnexió amb l’Ésser”

>> Dintre del Cicle de Xerrades de Salut

Divendres 27 de Març, a les 19 h

Imparteix: Claudia Benítez (Instructora de Kundalini Yoga)

El Kundalini Ioga és una eina de creixement personal i espiritual. Mitjançant la pràctica mil·lenària del ioga i amb combinació de senzills exercicis, mudres, pranayames i asanes descobriràs el potencial ocult que neix en el teu interior. De la tradició de Yogui Bahjan el Kundalini Ioga arriba a occident a la dècada dels 70 per despertar la consciència i restaurar el cos i la ment.

Aquesta sessió serà una xerrada introductròria al Kundalini Yoga i inici de la pràctica del mateix, amb una relaxació final amb aromateràpia.

[Pujar]


Hatha YogaYOGA i MEDITACIÓ ZEN: CLASSE PUNTUAL PER JOVES I GENT OCUPADA.

Divendres 3 de Abril de 2020, de 19 a 21 h

Imparteixen: Anna Alabern (Instructora de Hatha Yoga) i Manel Capell (Instructor de Meditació Zen).

Tots sabem que fer yoga va tan bé al nostre cos com a la nostra ment. Ens ajuda a contactar amb la respiració, donar-nos un espai per estirar els músculs, moure les articulacions, relaxar-nos i, al cap i a la fi, potenciar la nostra salut i estat físic.

Però també sabem que estem molt ocupats: moltes hores amb la fena, família, deures, obligacions… i és clar, també permetent-nos alguna activitat per desconnectar. I això fa que no trobem un espai per precticar yoga de manera regular.

Aquesta classe és per a aquells que volen practicar yoga i meditació i tenen la disposició de fer-ho a casa quan trobin una estona. Fem una classe mensual, en divendres tarda. Es dóna una pràctica per escrit, la practiquem a classe, i després la podeu repetir a casa tantes vegades com vulgueu!

Si veniu al mes següent, tindreu una pràctica diferent per fer a casa. I si no veniu, podeu seguir amb la que teniu  😉

[Pujar]


PRESENTACIÓ 5€: “Constel·lacions Personals per resoldre dubtes i trobar el meu camí”

>> Dintre del Cicle de Xerrades de Salut

Divendres 17 d’Abril, de 19 a 20.30 h

Imparteix: Jan Anguita (terapeuta, divulgador i enginyer)

Les Constel·lacions Personals són una teràpia grupal que ens permet resoldre les grans pregunten que molts ens fem: Quin és el sentit de la meva vida? Què hi faig aquí? Quin és el meu lloc al món? Quin és el meu camí? El fet de no conèixer aquestes respostes és la causa principal dels problemes que patim. Vivim envoltats d’una densa boira que no ens deixa veure qui som en realitat, i això ens causa un profund desconcert que es manifesta en totes les àrees de la nostra vida. Les constel·lacions personals ens permeten apartar aquesta boira i veure amb claredat quin és el nostre camí.

En aquesta presentació explicarem i veurem de manera pràctica com es treballa amb les Constel·lacions Personals.

[Pujar]


Taller de Feng Shui para tu hábitat

Sábado 18 de Abril, de 10.30 a 13h

Imparte:  Maddie B. (Asesora de Feng Shui y Astrología Clásica China con más de 3 años de experiencia en el campo del bienestar en el hogar)

¿Deseas crear un hogar que derroche armonía, calma, paz y orden y no sabes cómo hacerlo? Es hora de comenzar a clasificar todas las cosas que necesitas hacer, para ordenar el bienestar de tu hábitat.

Este Taller es para ti si deseas:

  • Reconocer los nudos de energía que se han establecido en la rutina de tu hogar y en los espacios que lo componen.
  • Estar alineada con tu mente, más centrada y clara con el camino que has de seguir.
  • Ganar seguridad a la hora de implementar los cambios que deseas para tu casa.
  • Que tu familia y tú descanséis mejor ya que la energía fluirá correctamente a vuestro alrededor, permitiendo que vuestra salud mejore gracias a estos cambios.
  • Estar más tranquila y feliz en un entorno relajado, lleno de armonía y paz.

Con este Taller entenderás que un espacio está vivo, como la naturaleza, y reconocerás todos los factores que influyen en la creación de un hogar equilibrado. Aplicarás de forma práctica, en tu propio hogar, las claves de este potente conocimiento milenario y comenzarías a ver sus beneficios. Y saldrás de este proceso con una visión global de todo lo que puedes hacer por ti y por los demás miembros de tu familia.

¿Te gustaría saber de una vez por todas cómo conseguir ese rincón natural en tu vivienda? Aquel en el que tanto necesitas relajarte y pasar los ratos más distendidos y felices. Tras esta práctica lo conseguirás. 

¡Entonces este Taller es para ti!

[Pujar]


XERRADA 5€: “Gestió del Trauma amb Teràpia Breu Estratègica i Mètode SHEC”

>> Dintre del Cicle de Xerrades de Salut

Divendres 24 d’Abril, de 19 a 20.30 h

Imparteix: Eva Rodríguez (Psicòloga Master en Teràpia Breu Estratègica i formada en Mètode SHEC per Traumes)

Aviat més informació…

[Pujar]


PRESENTACIÓ 5€: “Qi Gong: Dona’t el teu espai”

>> Dintre del Cicle de Xerrades de Salut

Divendres 15 de Maig, de 19 a 20.30 h

Imparteix: Mar López (Instructora de Qi Gong, terapeuta de Shiatsu Zen, Osteopatia Biodinàmica i Tècnica Metamòrfica)

Aviat més informació…

[Pujar]


XERRADA 5€: “Anàlisi i lectura de Peus: Descripció del procés vital”

>> Dintre del Cicle de Xerrades de Salut

Divendres 22 de Maig, de 19 a 20.30 h

Imparteix: Maria Navas (Infermera i terapeuta)

Aviat més informació…

[Pujar]


XERRADA 5€: “Osteopatia Biodinàmica per al Desenvolupament Espiritual”

>> Dintre del Cicle de Xerrades de Salut

Divendres 29 de Maig, de 19 a 20.30 h

Imparteix: Mar López (Instructora de Qi Gong, terapeuta de Shiatsu Zen, Osteopatia Biodinàmica i Tècnica Metamòrfica)

Aviat més informació…

[Pujar]


XERRADA 5€: “Com Superar una Ruptura de Parella”

>> Dintre del Cicle de Xerrades de Salut

Divendres 5 de Juny, de 19 a 20.30 h

Imparteix: Eva Rodríguez (Psicòloga experta en superació de ruptures de parella)

Aviat més informació…

[Pujar]


XERRADA 5€: “Nutrició Integrativa: el tractament de l’Obesitat en Medicina Tradicional Xinesa. Dietètica energètica.”

>> Dintre del Cicle de Xerrades de Salut

Divendres 12 de Juny, de 19 a 20.30 h

Imparteix: Eva Rodríguez (Psicòloga experta en superació de ruptures de parella)

No hi ha documents històrics en la Medicina Tradicional Xinesa en els quals es parli de l’obesitat, segurament per ser una malaltia actual i occidental. Pel que hem d’abordar la patologia des del diagnòstic per meridians, òrgans i entranyes, els cinc elements i, en definitiva, buscar el desequilibri en l’organisme, establir un diagnòstic en medicina tradicional xinesa, i triar un tractament d’acord a aquest.

Entendre el procés digestiu i les seves possibles alteracions en el seu correcte funcionament és el primer pas per començar a explicar l’etiologia de l’Obesitat en aquesta medicina. Es ressalta la importància de la dieta tant com a factor etiològic com a element de tractament, és a dir, la importància del seu ús tant a nivell preventiu com terapèutic.

L’enfocament del tractament serà des de la dietètica energètica, veure com es classifiquen i es fan servir els aliments segons cada síndrome. S’analitza l’aliment des del seu sabor, naturalesa, moviment que indueixen i color. Dins d’aquest marc es reflexiona sobre com pot influir la dieta com a tractament únic per a la persona.

[Pujar]


PRESENTACIÓ 5€: “Art Teràpia i Creació Artística com a nutrició i alegria”

>> Dintre del Cicle de Xerrades de Salut

Divendres 19 de Juny, de 19 a 20.30 h

Imparteix: Liliana Pelman (Art terapeuta i instructora de Hatha Yoga)

Aviat més informació…


Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.