Activitats Puntuals

ACTIVITATS PUNTUALS

Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.


Hatha YogaYOGA i MEDITACIÓ. PER JOVES  I GENT OCUPADA.

Divendres 17 de Gener de 2020, de 19 a 21h

Imparteixen: Anna Alabern (Instructora de Hatha Yoga) i Manel Capell (Instructor de Meditació Zen).

Tots sabem que fer yoga va tan bé al nostre cos com a la nostra ment. Ens ajuda a contactar amb la respiració, donar-nos un espai per estirar els músculs, moure les articulacions, relaxar-nos i, al cap i a la fi, potenciar la nostra salut i estat físic.

Però també sabem que estem molt ocupats: moltes hores amb la fena, família, deures, obligacions… i és clar, també permetent-nos alguna activitat per desconnectar. I això fa que no trobem un espai per precticar yoga de manera regular.

Aquesta classe és per a aquells que volen practicar yoga i meditació i tenen la disposició de fer-ho a casa quan trobin una estona. Fem una classe mensual, en divendres tarda. Es dóna una pràctica per escrit, la practiquem a classe, i després la podeu repetir a casa tantes vegades com vulgueu!

Si veniu al mes següent, tindreu una pràctica diferent per fer a casa. I si no veniu, podeu seguir amb la que teniu  😉

[Pujar]Iniciació a la Radiestèsia: treball amb pèndol i varetes

Dissabte 18 de Gener de 2020, de 10 a 14 h

Imparteix: Maria Navas (infermera i terapeuta)

La radioestèsia és l’art de localitzar tot allò que està oculta les facultats normals de l’ésser humà

 • Radioestèsia Física: S’utilitza sobre el terreny o sobre materials. Localitzar geopaties neutralitzar-les i programar la neutralització.
 • Radioestèsia Psíquica: A distància, sobre plànol, mapa o fotografies, cercar conflicte.
 • Escàner: Sobre mapes o llibres i altres tipus de informació.
 • Sanació amb el Pèndol: Física, energètica, emocional, espiritual.

[Pujar]


Portes_Obertes_FreqüenciesPortes Obertes de FREQÜÈNCIES DE BRILLANTOR

Quatre hores de sessions gratuïtes d’obertura de cor i obertura de memòries de naixement, treball i drenatge de cervell. Un diumenge cada dos mesos.

Diumenge 19 de Gener de 2020, de 16 a 20 h

– Aportació voluntària per a despeses del local –

Conduït per: Maria Navas (infermera i terapeuta) i Neus Ortolà (terapeuta)

Inscripcions: Per whatsapp al 650 88 34 27 (Maria)

+info: https://namaste.cat/meditacions/frequencies-de-brillantor-mestres-pleyadians/portes-obertes-frequencies/

Presentació del Treball amb els mestres Pleyadians, de Christine Day.

La base del treball amb Freqüències de Brillantor es sustenta sobre la hipòtesi que a més de posseir una identitat material també som éssers de llum. Aquest treball facilita la interconnexió entre el nostre cos físic i aquest cos de llum.

Mitjançant el procés prenem veritable consciència de la nostra identitat que es desenvolupa per a integrar dimensions superiors del nostre ésser. Les Freqüències de Brillantor són un treball energètic de gran potència que realça i modifica les freqüències dintre del nostre cos. Modifica el ADN i desperta i activa les zones inactives del cervell.

[Pujar]


Taller: “Coaching Net”

Dissabte 25 de Gener de 2020, de 16 a 21 h

Facilita: Jordi Casamor (Live Coach)
Aportació: 25 Euros

El coaching és un procés que facilita i promou la descoberta i canalització dels teus recursos i els orienta a formular i assolir els teus desitjos i objectius. Aquest taller  és una oportunitat per conèixer la essència del que és el coaching , perquè serveix i com es pot utilitzar en el nostre dia a dia.

En aquest taller explorarem:

 • L’essència del coaching. Des del moment present utilitzant els nostres recursos per assolir els nostres objectius.
 • El Coaching Net. Utilitzant el Llenguatge Net i la seva filosofia.
 • El coaching dins el procés de Desplegar-se. Dins el procés Desplegar-se, que és en essència escoltar-se i seguir-se el coaching correspon a seguir-se.
 • El coaching en el nostre dia a dia. Com aplicar la mirada i el flux del coaching per sentir-nos més lliures i amb més recursos en el nostre dia a dia.

INSCRIPCIO

Més informació

[Pujar]


Taller de invierno de Arte-Terapia: “Concentración – Implosión”

Domingo 26 de Enero, de 10 a 13h

Instructora: Liliana Pelman (Instructora de Arte-terapia y de Hatha Yoga)

La tierra se cubre superficialmente de heladas y de frío, y por dentro cobija las semillas y también gnomos, duendes, sílfides, salamandra, los seres espirituales de la tierra.

Y por hallarse tan repleta de ellos alcanza el máximo de su espiritualidad. Así en nuestro interior se produce una expansión de la consciencia.

Técnicas: Dibujo rayado y pintura con acuarela.

Material incluido. No es necesaria experiencia previa.

[Pujar]


MEDITACIÓ DE FREQÜÈNCIES DE BRILLANTOR: “MER KA BA. Contenidor de Llum”

Divendres 31 de Gener de 2020, a les 19.30 h
– Aportació voluntària per a despeses del local –

Guiada per: Maria Navas (Infermera i Terapeuta Holística)

Un treball de Meditació i Visualització que t’ensenya a ampliar la teva freqüència vibracional per guarir, sanar i per descobrir qui ets i el perquè de la teva existència.

Cada un de nosaltres es un contenidor, de nosaltres depèn el que sigui un contenidor de Llum o de Foscor, la respiració conscient és un mitjà que ens ajuda remoure amablement veus del passat que formen turbulències en la nostra ment, que ens afecten en el pressent i no podem gaudir de la energia en equilibri del amor i la bondat. La respiració conscient en situa en el present. [+info]

[Pujar]


Taller Obert: “Clarificar”

Dissabte 1 de Febrer 2020, d’11 a 13.30 h

Facilita: Jordi Casamor (Live Coach)
Aportació: 5 Euros

Clarificar és un taller d’exploració personal, on mitjançant diferents Processos Nets, podrem aclarir i actualitzar, temes personals, conceptes, creences, idees, projectes, etc.

Clarificar és un procés fonamental dins Desplegar-se, que facilita el moviment natural de escoltar-se i seguir-se. Quan ens costa escoltar-nos o seguir-nos és senyal que necessitem clarificar.

Objectius del Taller

 • Introduir-al Llenguatge Net
 • Introduir-als Processos Nets
 • Utilitzar algun Procés Net bàsic per clarificar
 • Clarificar algun tema personal concret

Aquest taller és eminentment pràctic pel que aprofundirem poc en els aspectes teòrics prioritzant el tenir una experiència i uns coneixements suficients per poder practicar i avançar en el teu procés de clarificació.

Taller obert

El taller es obert, pot venir qui vulgui però preguem arribar puntuals. Per facilitar l’organització demanem que us inscriviu  a secretaria de Namasté o en aquest vincle: INSCRIPCIÓ

Més informació

[Pujar]


Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.