Activitats Puntuals

ACTIVITATS PUNTUALS

Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.

Per activitats grupals seguirem les mesures d’higene i seguretat.


MEDITACIÓ DE FREQÜÈNCIES DE BRILLANTOR: “Generar Mannà II”

Divendres 30 d’Abril, a les 19.30 h
– Aportació voluntària per a despeses del local –

Guiada per: Maria Navas (Infermera i Terapeuta Holística)

Un treball de Meditació i Visualització que t’ensenya a ampliar la teva freqüència vibracional per guarir, sanar i per descobrir qui ets i el perquè de la teva existència.

Generar Mannà és actualment una de les moltes eines que s’estan compartint per assistir a incrementar la nostra habilitat de generar i corporalitzar més de la nostra pròpia Llum.

Ha estat sempre a nostre abast,
està en nosaltres el poder Diví
que espera manifestar-se a través nostre en aquesta vida…
si n’estem disposats.

[+info]

[Pujar]


Taller Online “Alquímia: Clarificar”

Cap de setmana del 8 i 9 de Maig, de 17 a 20.30 h

Imparteix: Jordi Casamor (Coach i desenvolupador personal)

Clarificar és un taller d’exploració personal, on mitjançant diferents Processos Nets, podrem aclarir i actualitzar, temes personals, conceptes, creences, idees, projectes, etc.
Clarificar és un procés fonamental dins Desplegar-se, que facilita el moviment natural de escoltar-se i seguir-se. Quan ens costa escoltar-nos o seguir-nos és senyal que necessitem clarificar.

Objectius del Taller

• Introduir-al Llenguatge Net
• Introduir-als Processos Nets
• Utilitzar algun Procés Net bàsic per clarificar
• Clarificar algun tema personal concret

Aquest taller és eminentment pràctic pel que aprofundirem poc en els aspectes teòrics prioritzant el tenir una experiència i uns coneixements suficients per poder practicar i avançar en el teu procés de clarificació.

Obert a tothom!

[Pujar]


Taller de ganxet per a principiants 

Dissabte 15 de Maig, de 10.30 a 13.30 h

Instructora: Débora Morais (@una_volta_mes @deboramoraisfetama)

Teixir és meditar, per a meditar, es necessita pràctica i el ganxet és un mitjà ideal per arribar a meditar sense adonar-te’n.

Aquest taller va dirigit a persones que mai han agafat una agulla de ganxet, tot i que les que ja en saben el poden gaudir moltíssim. Les assistents aprendran a fer cadeneta, punt ras i punt baix, i segons com evolucioni cadascuna podrem arribar a introduir més tipus de punts. Cal dir que sabent fer els punts més bàsics, es poden portar a terme infinitat de  peces. Cada tallerista podrà escollir quines peces vol elaborar.

He  dissenyat  quatre  patrons  bàsics   combinables  entre  ells, són flors i cintes totalment   ideades  per  a principiants, els he recollit al dossier ‘apunts de ganxet per a principiants’ que entregaré junt  amb  tot el material del taller. Són peces que teixint-les donen la base tècnica tant per teixir de forma lineal com circular.

MATERIALS: ganxet, fil cotó, agulla llanera, marcador, mosquetó, i dossier d’apunts (patrons dibuixats pas a pas, i explicats textualment sense abreviatures).

Ah! i no oblideu que fer ganxet…

 • És divertit.
 • Ajuda a eliminar l’estrès i a combatre la depressió.
 • Millora l’estat d’ànim.
 • Desperta la nostra part més creativa.
 • Aporta claredat als pensaments.
 • Ajuda a la concentració.
 • Ens connecta amb els nostres sentiments i pensaments més profunds.
 • Ajuda a combatre addiccions nocives i n’aporta una de constructiva.
 • Reforça els llaços socials.
 • Afavoreix la comunicació amb els altres.
 • Harmonitza tot el ser.
 • Dóna satisfacció i millora l’autoestima.
 • Elimina prejudicis i bloqueigs emocionals.
 • Endarrereix el deteriorament cerebral.
 • Ajuda a superar problemes de motricitat.

[Pujar]


Els Chakres (Taller de 2 dies)

Cap de setmana 29 i 30 de Maig, de 10 a 19.30 h (descans d’1.30 h per dinar)

Imparteix: Maria Navas (infermera i terapeuta)

Chakra és una paraula sànscrita que significa roda o vòrtex, són centres d’energia. Els Chakres no són físics. Són aspectes de la nostra consciència.

En aquest taller s’aprendrà i practicarà la connexió amb cada un d’ells, la visualització i sanació mitjançant el Color, So, Moviment i Tacte. També experimentarem la Sanació amb Llum Blanca.

Es precisa portar material per prendre apunts i roba còmoda. Es lliurarà dossier amb informació del taller.

[Pujar]


Portes_Obertes_FreqüenciesPortes Obertes de FREQÜÈNCIES DE BRILLANTOR + METGES DEL CEL

Quatre hores de sessions gratuïtes d’obertura de cor i obertura de memòries de naixement, treball i drenatge de cervell. Un diumenge cada dos mesos.

Diumenge XXXX, de 16 a 19 h

– Aportació voluntària per a despeses del local –

Conduït per: Maria Navas (infermera i terapeuta), Neus Ortolà (terapeuta) i Sandra Medina (coach i terapeuta)

Inscripcions: 650 88 34 27 (Maria) – 659 64 89 70 (Neus) – 644 711 214 (Sandra)

FREQÜÈNCIES DE BRILLANTOR

+info: https://namaste.cat/meditacions/frequencies-de-brillantor-mestres-pleyadians/portes-obertes-frequencies/

Presentació del Treball amb els mestres Pleyadians, de Christine Day.

La base del treball amb Freqüències de Brillantor es sustenta sobre la hipòtesi que a més de posseir una identitat material també som éssers de llum. Aquest treball facilita la interconnexió entre el nostre cos físic i aquest cos de llum.

Mitjançant el procés prenem veritable consciència de la nostra identitat que es desenvolupa per a integrar dimensions superiors del nostre ésser. Les Freqüències de Brillantor són un treball energètic de gran potència que realça i modifica les freqüències dintre del nostre cos. Modifica el ADN i desperta i activa les zones inactives del cervell.

 

METGES DEL CEL

Els Metges del Cel son éssers celestials de dimensions més elevades que la nostra. Van des de la 5a Dimensió fins a la 11a, on podem destacar a lArcàngel Rafael. Ens volen guiar i ajudar per a poder donar el salt quàntic que s’està donant actualment en l´Era Aquari. Son Éssers que no tenen cos físic, pel què no els podem veure però si sentir el seu Amor incondicional i la Vibració elevada que els representa.

Els agraiments junt amb l’Amor incondicional són les bases del treball per a establir un vincle amb els éssers de llum que ens acompanyen a tots en aquesta dimensió.

Ara més que mai estan a prop nostre per ajudar-nos a realitzar aquest gran canvi que ens afecta de manera Física, Mental, Emocional, Energètic i Espiritual. La sanació del Metges del Cel es realitza treballant el cos energètic, canalitzant les seves pautes, vibracions, la llum, l’Amor per a poder sanar a totes les àrees de la persona i l´ànima. Sóc el canal per a que ells equilibrin a la persona que estem treballant i ademés ens dona orientació i pautes per al programa de creixement personal en aquesta vida.

Serà esencial confiar en el procés de sanació i estar obert, és a dir, voler rebre l´energia i iniciar el camí o pautes que ens ofereixen per a sanar, créixer, canviar, connectar amb la teva essència i propòsit de vida.

[Pujar]

 

 


lectura_peusVeure la persona a través dels Peus: Anàlisi i Lectura

Instructora: Maria Navas (Infermera i Terapeuta multidisciplinar)

-Posposat-

En l’anàlisi i la lectura del Peus es veu una interrelació de signes. Es basa en l’ OBSERVACIÓ, PALPACIÓ i PERCEPCIÓ.

És un art que involucra en un màgic vincle al client i al practicant. És una tècnica que permet descriure el procés vital d’una persona, pot ser la porta de entrada a un procés de canvi en el que no es possible canviar la seva historia però sí la manera de reaccionar. Els peus son tridimensionals, son una TOTALITAT, i així han de ser observats. Aquesta totalitat està formada per ambdós peus i en la seva relació amb el cos.

Com a éssers humans, en nosaltres es troba la essència de la mateixa Terra i de l’Univers sencer, els 4 elements, Terra, Aigua, Foc i Aire. En els peus es pot veure la relació entre ells i quin element domina. En l’Anàlisi es veu el Potencial de Base, el disseny de la persona al néixer, les qualitats, capacitats, eines, dons i karma. El Potencial Actual, com els utilitza, i el patrons crònics repetitius que fan que no aconsegueixi ser qui és per no saber o no utilitzar tot el seu Potencial. Dóna informació sobre el flux energètic, causes de símptomes, alteracions físiques en estat agut o crònic, crisis físic-emocionals, vocació, estudis, tendències…

TALLER -Nivell I-
Veurem els 4 elements els en el peus:

 • AIRE (dits): ens mostra com pensa la persona
 • FOC (palmell): com es relaciona amb els altres, com respira
 • AIGUA (arc): com sent, quines pors té, a qui i perquè
 • TERRA (taló): com fa, com sap o de demana el què vol o necessita, seguretat.

Els elements es mesclen, s’interelacionen, aprendrem a distingir com es relacionen entre ells i quin envaeix a quin. La informació que es dóna amb una lectura pot ser tan esclaridora d’una situació que la persona ja dóna un gran canvi en quant al benestar físic, psíquic, emocional i amb la relació amb si mateixa i els altres. Una bona eina per reflexòlegs i per tot terapeuta que treballi el cos. També ens es útil a nivell individual per veure els propis canvis i com ens afecten algunes situacions.

[Pujar]

 

 


Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.