Activitats Puntuals

ACTIVITATS PUNTUALS

Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.


Berenar de Nadal

Divendres 14 de Desembre, de 18 a 20 h

Amics i amigues de Namasté,

Aquest any en lloc de fer la típica Festa de la Llum farem un berenar de Nadal, per poder trobar-nos fora de les classes i teràpies 🙂

Tots portarem alguna cosa per picar o beure (si pot ser que no tot sigui dolç!).

Menjarem, beurem, xerrarem, compartirem i ens coneixerem una mica més, sense les presses de quan acabem les activitats i marxem a fer tot allò que tenim programat aquell dia 😉

Hi esteu tots convidats! Podeu venir amb amics, nens, parelles, pares i veïns, i tots aquells que vulguin passar una estoneta en bona companyia.

Segur que hi trobeu a l’Anna de Hatha Yoga i Braingymn, a la Dolors del Reiki i TaiTxi, a l’Eva de psico, secre i massatges, a la Mar de Shiatsu, Qi Gong i Osteopatia, al Jan de Constel·lacions Personals, la Liliana d’ArtTeràpia, Katsugen i Hatha Yoga, el Xavier de Hatha Yoga i el Jordi i la Gemma de Kinesiologia. I potser també hi siguin l’Ona de Pilates i en Fateh Karam de Kundalini Yoga.

No cal confirmar. Us hi esperem!

Associació Namasté
C/Varsòvia, 52 (08041 Barcelona)
Metro: Maragall (blava i groga)

🙏🏻 Namasté 🙏🏻Reiki_nivellREIKI: Trobada Gratuïta

Guiades per: Dolors Gutarra (Mestra de Reiki tradicional japonès i tibetà)

Dissabtes de 10 a 12 h:  12 Gen, 16 Feb

Trobada per intercanviar Reiki, per a totes les persones que siguin practicants de qualsevol nivell, i també per persones que no han estat iniciades.

El Reiki és una pràctica espiritual, sagrada, recuperada per el Sensei Mikao Usui. El Reiki és energia d’Amor, energia del chakra del cor, els braços i mans són la prolongació d’aquest chakra. És amb la imposició de mans que transmetem aquesta energia sagrada. Tothom rebrà Reiki. Ens prepararem harmonitzant i alineant el nostre cos, ment i esperit.

– Aportació voluntària per a despeses del local –

Confirmar assistència al telèfon 93 436 56 71 o al correu info@namaste.cat

[Pujar]


OM CHANTING: Sanando cuerpo, mente y espíritu, ayudando a la Humanidad a través del OM

3r Domingo de cada mes, de 18 a 19.30 h:
16 Dic, 20 En, 17 Feb, 17 Mar, 21 Abr, 19 May, 16 Jun

– Donativo voluntario –

OM Chanting es un ritual ancestral de sanación en círculo, donde los participantes cantamos en grupo el mantra OM. Al sintonizarnos con la frecuencia de este sonido sanador trasmutamos fácilmente las energías negativas de los asistentes, del grupo y del espacio donde lo realizamos. [OM Chanting Beneficios]

Para participar en un Círculo de OM Chanting sólo hay que cantar OM por un cierto período de tiempo, suele ser unos 45 minutos. Es una técnica sencilla que todos podemos experimentar: nos aporta bienestar y paz mental y nos ayuda a trasmutar nuestras energías negativas en positivas, equilibrando nuestro SER.

Actualmente existen más de 1.000 círculos de OM Chanting en todo el mundo. En Barcelona ciudad y provincia hay grupos activos que se reúnen con regularidad. Más información en: https://sadhana.bhaktimarga.org/om-chanting

Enlace al grupo público en facebook “OM Chanting Barcelona”: https://www.facebook.com/groups/779132702138301/?fref=ts

 [Pujar]

 

 


Taller “SIMBOLOGIA DEL COS. MEDITACIÓ EN MOVIMENT”

Cap de setmana del 2 i 3 de Febrer, de 10 a 20 h.

Imparteix: Maria Navas (Infermera i terapeuta)

Taller para aprender a SENTIR el cuerpo, cuando hay dolor y cuando no lo hay. Entrar en el cuerpo con plena atención es entrar en un estado de MEDITACIÓN ÍNTIMA de la que surge la energía en movimiento. El enfoque inicial del taller, principalmente físico, se ha ampliado a un conocimiento más espiritual, viendo el cuerpo como el contendor del alma, el Vehículo del Ser.

 [Pujar]


constelaciones familiaresLas Relaciones y mis bloqueos

Sábado de 10 a 19h y Domingo de 10 a 14h:
9-10 Feb, 30-31 Mar, 18-19 Mayo, 15-16 Junio.

Facilita: Susana Vicente (Terapeuta Gestalt, facilitadora de Constelaciones Familiares, formadora de Counselling Gestalt).

Cómo mejorar las relaciones, desarrollar la consciencia personal y mucho más experimentaremos este fin de semana desde el enfoque Gestalt Counselling en Barcelona.

El Counselling es un proceso de aprendizaje mediante la interacción del Counsellor y la persona. El objetivo general es proporcionar a las personas la oportunidad de trabajar sobre sí mismas con miras a lograr mayores recursos y mayor satisfacción como individuos y como miembros de la sociedad.

Reservas a: auladegestalt@gmail.com o info@namaste.cat – 93 436 56 71.

[Pujar]


MansConstel·lacions Familiars i Gestalt

Diumenges:  10 Feb, 31 Març, 19 Maig, 16 Juny
Horari: de 12 a 15 h i de 16 a 19.30 h

Guia: Susana Vicente (Mediadora de Constel·lacions Familiars, Terapeuta Gestalt)

En aquest taller treballarem amb les Constel·lacions Familiars, Multidimensionals i de l’Esperit juntament amb exercicis de Consciència des de l’Actitut Gestàltica i el Moviment Corporal.

Si tens problemes de relació que afecten la teva família d’origen, de parella, laborals o estils de funcionament propis, pots participar constel·lant la teva situació o com a representant per a altres que decideixin constel·lar.

Es tracta d’una dinàmica grupal que promou la interacció entre els membres participants dins d’un ordre harmònic i profund.

Utlitzarem la Teràpia Gestalt com a eina integradora per ajudar-nos a prendre Consciència d’on estem, com estem i què necessitem i així poder apreciar la bellesa de l’observació interna i holística de nosaltres mateixos com a unitat orgànica viva.

[Pujar]


Si vols REBRE INFORMACIÓ de les nostres activitats a través del correu electrònic, deixa’ns la teva adreça a info@namaste.cat
o al 93 436 56 71 tot indicant-nos el teu nom i cognom.