VIDEOS: COVID19

Per aquests dies de confinament, la Dra. Lucía Vera, la psicòloga Eva Rodríguez, la instructora de Qi Gong Mar López, i la instructora de Pilates Ona Gete-Alonso, ens han fet uns videos per poder cuidar de nosaltres aquests dies. Us convimem a veure-les i seguir els seus consells!

 

MEDICINA INTEGRATIVA
Dra. Lucía Vera
Llicenciada en Medicina General. Acupuntora, Naturòpata, Homeòpata i aplica la PNIE (Psiconeuroinmunoendocrinología). Fa èmfasi en hàbits personals i alimentació coherent a cadascú. Fa més de 20 anys que exerceix com a metgessa i actualment atèn visites tant a Sant Esteve de Ses Rovires com a l’Associació Namasté.

 

PSICOLOGIA
Eva Rodríguez
Llicenciada en Psicologia des de 2005, Màster en Teràpia Breu Estratègica i formada en Mètode SHEC de sincronització cerebral per superació de Traumes. Fa més de 8 anys que és terapeuta a l’Associaicó Namasté.

 

 

QI GONG
Mar López
Instuctora de Qi Gong, terapeuta d’Osteopatia Craneosacral Biodinàmica, terapeuta de Shiatsu Zen i terapeuta de Tècnica Metamòrfica. Fa més de 10 anys que és instructora de Qi Gong a l’Associació Namasté.

 

PILATES
Ona Gete-Alonso
Llicenciada en Inefc al 2007 i formada en diferents escoles de Pilates. Fa més de 10 anys que és Instructora de Pilates, i formadora de circ, especialista en acrobàcies des del 2010.

 

YOGA
Anna Alabern
Instructora de Hatha Yoha des de fa més de 24 anys i és una de les primeres a l’Associació Namasté. Té molta cura de les seves alumnes i incorpora el Brain Gym a les seves classes.

 

FENG SHUI
Maddie B.
Assessora en Feng Shui i Astrologia Clàssica Xinesa. Ajuda a mares i dones emprenedores a guanyar Harmonia i Prosperitat a les seves cases i vides amb el Feng Shui.