Yoga (Hatha Yoga)

Imparteixen: Anna Alabern, Liliana Pelman.

Hatha Yoga

– Podeu fer una classe gratuïta de prova. No hi ha despeses de matrícula –

Anna Alabern:
Dimarts i Dijous:  8 a 9.30 h – YOGA amb MEDITACIÓ ZEN [llegir+]
Dimecres:  18.30 a 19.30 h  /  19.45 a 20.45 h
Liliana Pelman:
Dimarts: 17.45 a 18.45 h
Dijous:  19 a 20 h

QUÈ ENS APORTA EL YOGA?

Són moltes i molt poderoses les raons que avalen la pràctica regular del Yoga:

El Yoga és útil per a mantenir, recuperar i augmentar la salut física.
Enfortiràs el teu sistema immunitari. Et beneficiarà si ets hipertens, diabètic, asmàtic i si tens dificultats per a agafar el son o pateixes dolors crònics de cap o esquena. Milloraràs el sistema cardiovascular, l’aparell digestiu i la visió.

El Yoga t’ajudarà a estar en forma i al relaxar el cos i la ment, augmentaràs la teva energia. Milloraràs la flexibilitat, la força i l’equilibri. Podràs prevenir l’estrès, baixar la tensió i l’ansietat.  A través de la seva acció hormonal, contribuirà al teu equilibri mental, permetent-te, al mateix temps, estar alerta i relaxat.

El Yoga és un estil de vida que col·laborarà amb el teu creixement personal, ajudant-te a descobrir el potencial amagat del teu cos i la teva ment. Millorarà la teva imatge i la teva autoestima i augmentarà el teu poder de concentració i la teva memòria.

El Yoga t’alliberarà de pensaments i emocions negatives, al desenvolupar la teva força de voluntat i la teva confiança en tu mateix. Milloraran les teves relacions amb els altres, al permetre’t desenvolupar la paciència, la tolerància, la compassió i el perdó.

El Yoga augmentarà la teva consciència, permetent-te enfrontar amb claredat i serenitat, les diferents instàncies de la vida.

La seva pràctica s’adapta a cada necessitat, pel que és simple i compatible amb qualsevol altra disciplina física o mental, que puguis practicar.

Confirmar assistència al telèfon 93 436 56 71 (de 10 a 13 h) o al correu info@namaste.cat