Filosofia

NAMASTÉ neix oficialment com a Associació, dins del barri de Gràcia de Barcelona, el mes de març de l´any 1997, i 5 anys després ens traslladem al Guinardó.

Neix d’una necessitat i d’una constatació: de la necessitat que sentim de continuar la nostra evolució tant en l’àmbit intel·lectual com en l’espiritual i el físic;  i de la constatació que hi ha coneixements i eines que ens han ajudat de manera planera, eficaç i pertinent i que, molts de nosaltres –desconeixent-les–, hem tingut l´oportunitat d´aprendre en diferents tallers. Volem, doncs, participar en la seva difusió compartint tots aquests coneixements. També hem après que a l’aplicar totes aquestes eines a la nostra vida, ens han permès fer un canvi, una transformació progressiva cap a un millor benestar global individual. Reconeixem també que poder-ho compartir amb un grup de persones que estimem i respectem, és una gran oportunitat.

De fet, NAMASTÉ és al mateix temps un marc per a l’evolució personal de cada una de les persones que hi col·labora, i un marc per acompanyar la persona que necessita i busca un millor benestar.

Aquest marc que NAMASTÉ proposa és obert a tota proposta que pugui facilitar el propi creixement i el creixement dels que participaran a les diferents activitats proposades: xerrades, teràpies, tallers, formacions, butlletins, festes, etc. i que es fan amb tota honestedat, generositat i respecte.

Considerem també un valor comú el que va ser el tema de la primera trobada d´informació que vam fer: Dóna’t el permís per fer allò que estimes, i per estimar allò que fas,  frase del Dr. Tal Schaller, que traduïa el que volia ser i és l´Associació, un conjunt de persones que s’estimen el que fan i ho comparteixen de manera oberta.