Anàlisi i lectura de peus

Terapeuta: María Navas Xicola (Infermera i Terapeuta)

¿Què ens ofereix?

En l’anàlisis i la lectura del peus es veu una interrelació de signes. Es basa en l’OBSERVACIÓ, PALPACIÓ i PERCEPCIÓ.

És un art que involucra en un màgic vincle al client i al practicant. És una tècnica que permet descriure el procés vital d’una persona, pot ser la porta de entrada a un procés de canvi en el que no es possible canviar la seva història però sí la manera de reaccionar.

Els peus són tridimensionals, són una TOTALITAT, i així han de ser observats. Aquesta totalitat està formada por ambdós peus i en la seva relació amb el cos. Com a éssers humans, en nosaltres es troba l’essència de la mateixa Terra i de l’Univers sencer, els 4 elements: Terra, Aigua, Foc i Aire.

En els peus es pot veure la relació entre ells i la dominància. En l’Anàlisi es veu el Potencial de Base de la persona, les capacitats, eines o dons. El Potencial actual, com s’utilitza, i els Patrons crònics repetitius que fan que no aconsegueixi ser qui és, per no saber o no utilitzar tot el seu Potencial. Dóna informació sobre el flux energètic, causes dels símptomes, alteracions físiques en estat agut o crònic, crisis físic-emocionals, vocació, estudis, tendències, etc.