Freqüències de Brillantor

Terapeutes: Maria Navas (Infermera i terapeuta) i Neus Ortolà (terapeuta).

– Presentació del Treball amb els mestres Pleiadians de Christine Day –

www.frecuenciasdebrillo.com.ar
http://vimeo.com/16975739

 

Què passa en una sessió de Freqüències de Brillantor?

Una sessió de Freqüències de Brillantor consta aproximadament de 45 minuts a una hora i quart. És un treball en les 4º/5º dimensió que es realitza per un simple toc en el cos, o just per sobre del cos.

El practicant s’obre per crear una sessió única per a qui la rep.

El treball obre una sèrie de portals i així s’activen certes memòries energètiques que es comuniquen amb les cèl.lules i comença el procés de despertar. Cada sessió d’aquest treball està mapejada específicament per a qui la rep i per el seu següent pas.Noves àrees del cervell desperten, de manera que es comença a percebre la il.lusió de la realitat en la 3ª dimensió d’una manera més fàcil, i es torna a un estat natural de veritat en els regnes de la 4ª i 5ª dimensió. Tornen dons i qualitats naturals a mesura que es produeix aquest despertar.

Aquest treball ha arribat en un temps de gràcia per aquest planeta. Cada sessió és completa en si mateixa i s’ocupa de curar disfuncions físiques, addiccions, problemes mentals-emocionals, alineament espiritual i despertar.

El teu viatge comença quan te’n vas de la sessió…

La base del treball se sustenta sobre la hipòtesi que a més de posseir una identitat material, també som éssers de llum. Aquest treball facilita la interconnexió entre el nostre cos físic i aquest cos de llum. Mitjançant el procés prenem veritable consciència de la nostra identitat que es desenvolupa per a integrar dimensions superiors del nostre ésser. Les freqüències de Brillantor són un treball energètic de gran potència que realça i modifica les freqüències dintre del nostre cos. Modifica l’ADN i desperta i activa les zones inactives del cervell. El treball en si mateix es porta a terme obrint camps energètics que se situen sobre i sota el nostre cos. Les freqüències de Brillantor actua especialment sobre la reparació i la curació del cervell. Amb l’accés als camps d’energia, el cos rep un flux suplementari d’oxigen, la qual cosa permet a les cèl·lules integrar aquestes. Freqüències de Brillantor s’aprèn a través de successius nivells d’iniciació. Christine Day introdueix cada any nous nivells d’aquest treball multidimensional. L’aprenentatge es realitza per la integració de l’energia de les Freqüències de Brillantor en les cèl·lules del cos, i no a través d’un procés intel·lectual.

Una sessió de Freqüències de Brillantor té una durada aproximadament de entre 45 minuts a una hora i quart. El treball obre una sèrie de portals i així s’activen certes memòries energètiques que es comuniquen amb les cèl·lules i comença el procés de despertar. Cada sessió és completa en si mateixa i s’ocupa de guarir disfuncions físiques, addiccions, problemes mentals-emocionals, alineament espiritual i despertar.

La Maria Navas va ser una de les fundadores de l’Associació Namasté, ara fa més de 20 anys. Ha estat infermera de la Vall d’Hebron des de 1975 fins al 2008, ni més ni menys que 33 anys. Es considera Terapeuta Holística, i entre d’altres tècniques, des de l’any 2002 ofereix sessions de Freqüències de Brillantor. És una tècnica que, en aquests dies de confinament, ens interessa molt perquè la pot aplicar a distància. Hem parlat amb ella, i ens explica:

“Les sessions de Freqüències de Brillantor són individuals, i busquen reconnectar-te amb la teva essència, amb el cos físic i els diferents cossos de llum, i amb els teus propis mestres de sanació i guarició. Quan es parla de guarició es tracta de la part física i psicològica, quan es parla de sanació és d’ànima i esperit.

Aquest tipus de sanacions es poden fer a distància:

  • La persona m’exposa què necessita.
  • En funció del que m’ha explicat, faig un test per saber -a través dels mestres Pleyadians-  quina és la sanació que necessita la persona en aquell moment.
  • Acordem una hora per la sanació.
  • A l’hora acordada preparo la sala on realitzo les sanacions, la persona s’estira al llit de casa seva i jo faig la sanació sobre la camilla de la meva sala igual com si hi estigués la persona estirada.

L’hora a vegades la tria la persona i a vegades ve donada quan faig el test del tipus de sanació. En funció del que s’hagi de realitzar, li indico a la persona si s’ha d’estirar boca amunt o de bocaterrosa.

A distància les sessions duren aproximadament 3/4 d’hora, per whatsapp s’avisa la persona quan comença i quan acaba la sessió. Posteriorment li truco per donar la informació convenient de la sessió.

Aquest tipus de sanació sol ser molt adient per persones que necessiten una ajuda potent per reconnectar amb la seva essència, ja sigui per una malaltia o per circumstàncies extremes de vida o mort.

És un procés personal que propicia recordar qui ets sense interferències