Reequilibri de Chakres

Terapeutes: Eva Rodríguez (Psicòloga i Terapeuta Energètica)

L’Eva Rodríguez, a part de Psicòloga és Terapeuta Energètica. És llicenciada en Psicologia des del 2005 i es va formar a The Brofman Fountation for the Advancement of Healing amb la tècnica de reequlibri de chakres Cos-Mirall l’any 2010.

Aquesta tècnica parteix de la premisa que la persona és complexa, i dintre d’aquesta complexitat podem observar tres àrees diferents però interrelacionades: la part física de la persona, la part mental-emocional i part energètica.

Aquesta part energètica té 7 centres principals que anomenem chakres, situats al llarg de la columna vertebral que distribueixen l’energia a la resta del cos.

Cada chakra està vinculat a una part física del cos, a un color, un so, una vibració i una emoció.

EMOCIONS, COLORS i CHAKRES:

1r Chakra: Por vs Seguretat (Vinculat amb la mare)
2n Chakra: Culpa vs Plaer
3r Chakra: Control vs Llibertat
4t Chakra: Amor incondicional, pau interior
5è Chakra: Comunicació, expressió
6è Chakra: Intuició
7è Chakra: Connexió amb l’Univers, Déu o la Totalitat (Vinculat amb el pare)

L’equilibri d’aquests chakres es pot veure afectat si no fem una justa gestió dels nostres pensaments i emocions, i si l’energia queda bloquejada o pertorbada en algun d’aquests centres poden aparèixer difersos símptomes en el nostre cos i la nostra ment.

Essent que aquestes tres aspectes, energètic, mental-emocional i físic estan interrelacionats, equilibrar els nostres chakres ens permetrà generar canvis en els altres dos aspectes.

La sessió de reequlibri de ckacres consta de 3 parts:

1a. S’inverteixen uns minuts en explicar la tècnica i s’indaga en què vol treballar la persona.
2a. La persona asseguda o estirada es relaxa i tanca els ulls, i el terapeuta treballa en aquest reequilibri de chakres, mitjançant visualitzacions i certs moviments de mans, però sense tocar o tocant molt puntualment el físic de la persona. Durada aproximada: 30 min.
3a. Mitjançant un diàleg el terapeuta fa una devolució dels aspectes on ha trobat bloquejos, i la persona busca a quines àrees de la seva quotidianitat podrien correspondre aquests bloquejos, per poder detectar canvis concrets a realitzar, per tal de mantenir aquest equilibri energètic i general.

A vegades sabem què hauríem de fer, o com ens volem sentir, però no ho aconseguim. En aquests casos, i també quan hi ha desbordament emocional, el reequilibri de chakres mitjançant la tècnica Cos-Mirall ens pot ajudar a sentir-nos més centrats i poder prendre decisions amb més claredat.

Aquesta tècnica ens ajuda a prendre consciència dels aspectes de la nostra vida que necessiten un canvi.

 

És un tipus de tècnica que es pot aplicar tant presencialment com a distància. Quan es fa a distància, es concreta amb la persona l’hora, es realitza la sessió i després es contacta per per telèfon.

Demaneu cita o més informació a:
– Eva Rodríguez: (+34) 686 69 81 02
– Associació Namasté:   93 436 56 71 (de 10 a 13 h) – info@namaste.cat